Mamma Mia!

Elhunyt dobosa emlékére koncertet ad a Foo Fighters Londonban és Los Angelesben

2022/06/09  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Taylor Hawkins halála óta Londonban lép színpadra először a Foo Fighters: a zenekar Hawkins családjával együtt emlékezik majd meg a márciusban elhunyt dobosról.

Fotó: Foo Fighters/FB

A Foo Fighters szeptember 3-án a londoni Wembley-ben, szeptember 27-én pedig Los Angelesben ad emlékkoncertet. A jegyárusítás június 17-én kezdődik, és minden bizonnyal percekig tart majd...

További részleteket nem árultak el, sem a koncerteket, sem a folytatást illetően – mindenesetre az feltételezhető, hogy Dave Grohlnak és csapatának ez lesz a legszomorúbb fellépése eddigi pályafutásuk során.

A poszt alatt szinte könyörögnek a rajongók, hogy streameljék a koncertet/koncerteket, a zenekar egyelőre nem reagált a számos kérésre.

A zenekar közzétette a család közleményét is:

"Mélységes hálám és csodálatom a Foo Fighters globális közösségének és Taylor rajongóinak messze földön azért a szeretet-áradatáért, amit mindannyian tanúsítottatok szeretett Taylorunk iránt. Kedvességetek felbecsülhetetlen vigaszt jelentett a családomnak és nekem a felfoghatatlan gyász idején.

Taylor feleségeként és a gyermekeink nevében szeretném megosztani veletek, hogy milyen sokat jelentettetek neki, és hogy mennyire elkötelezett volt abban, hogy minden fellépésén "levegyen benneteket a lábatokról". Taylor megtiszteltetésnek érezte, hogy a Foo Fighters tagja lehetett, és a zenekarban eltöltött 25 év minden percében nagyra értékelte a zenekarban betöltött álomszerepét. A zenekar minden tagját és a Foo Fighters kibővített csapatát is a családunknak tekintjük.

Taylor szeretetreméltó szelleme és a zene iránti mélységes szeretete örökké élni fog a dalokon keresztül, amelyekben közreműködött és amelyeket létrehozott.

Életére emlékezve most mindannyiunknak, akik a legjobban szerettük őt, az a feladatunk, hogy tisztelegjünk Taylor öröksége és a zene előtt, amit adott nekünk.

Még egyszer köszönjük mindenkinek a szeretetét és együttérzését. Taylor mindannyiótokat szeretett és mi is szeretünk titeket.

Hálával,

Alison Hawkins"

:(

Kihívás végignézni Taylor Hawkins és Foo Fighters utolsó közös felvételétFoo Fighters, Taylor Hawkins, gyász, emlékkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Balaton Sound lesz jövőre is! Itt vannak az első nevek

Balaton Sound lesz jövőre is! Itt vannak az első nevek

Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Balaton Sound...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis ünnepi klasszikusát

Az új köntösbe csomagolt Ajándékot idén maga a Piramis egykori frontembere hozta el zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal.

Celine Dion könnyek között jelentette be koncertjei ismételt elhalasztását

Celine Dion ma videóüzenetben jelentette be, hogy a 2023. február 24. és április 11. közé tervezett „Courage World Tour” koncertjeit egészségügyi okokból elhalasztja.
Új koncertek