Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma a júliusi Aerosmith-koncertnek

2022/02/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2021 nyarán, július 12-re tervezték a budapesti koncertet, amelyet aztán áttoltak 2022. július 10-re. Most egyelőre nincs hova tolni.

Elmarad, s egyelőre nincs is új dátuma az Aerosmith-koncertnek

„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért” – üzenték Steven Tylerék.

Valahol érthető: egy ekkora utazócirkusz egyszerűen képtelen alkalmazkodni az országonként változó járványügyi rendelkezésekhez, amiben mégis bíztunk, az az, hogy a júliusi dátum reményteljesen messzinek tűnt. Mármint a covid szempontjából.

Sajnáljuk, hogy a ROAD zenekarnak is elmarad egy komoly fellépése egyúttal, hiszen ők lettek volna a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége.

Amikor 2019. december 13-án 11 órakor elkezdődött az Aerosmith-koncert belépőinek teljes körű értékesítése, megindult az igazi roham, és az első óra után már voltak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő volt elérhető, illetve a kiemelt állójegyek többsége is elfogyott...

Tudnivalók a jegyek visszaváltásáról

Amennyiben belépődet online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásároltad, a LN jegyterjesztő partnere hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén jelentkezzetek a refund@funcode.hu email címen.

Ezen a fenti címen sajnos mostanában megnövekedett a levélforgalom :(

 

Aerosmith, Road, Puskás Aréna, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek