Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

2021/03/31  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 444! értesülése szerint a YouTube bejelentette, hogy kísérletképpen elrejtik a nemtetszést kifejező "dislike" gombot egyes videók alatt.

Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

A döntést azzal magyarázzák, hogy megszaporodtak a dislike-csürhék által elkövetett kampányszerű támadások, azaz amikor előre egyeztetett módon szálltak meg tömegek egy-egy csatornát vagy videót, és ott koordináltan húzták le a videókat – a cég szerint a negatív visszajelzésekkel való visszaélés időnként már zaklatásszerűen történik.

A felhasználó egyelőre persze ugyanúgy látni fogja a pozitív és negatív reakciók számát, ugyanakkor a publikusan elérhető videónál csak a pozitív érték fog látszódni. Ez elsőre semmit sem változtat a dolgon, a tapaszatalt viszont az, hogy olykor elég egyetlen "dislike" ahhoz, hogy cunamivá nője ki magát.

A YouTube egyelőre általuk kiválasztott videók alatt tünteti el a dislike-ok számát, azt nem tudni, hogy mikortól lesz ebből általános model – írja a 444.hu.

 

 

 

Youtube, dislike, online zaklatás

 

 

Szólj hozzá!


Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400...

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" – olvasható a felhívás a zenekar FB oldalán.

Amikor az áldás átok: apja gyakorlatilag kínozta a zenei csodagyereket

Ruth Slenczynska most 97 éves – és új lemeze jelent meg. Apja szigorúsága és rideg módszerei miatt azonban 15 éves korára annyira megtört lelkileg, hogy jó ideig nem tudott fellépni.
Új koncertek