Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

2021/03/31  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 444! értesülése szerint a YouTube bejelentette, hogy kísérletképpen elrejtik a nemtetszést kifejező "dislike" gombot egyes videók alatt.

Elszaporodtak a dislike-csürhék: lép a YouTube

A döntést azzal magyarázzák, hogy megszaporodtak a dislike-csürhék által elkövetett kampányszerű támadások, azaz amikor előre egyeztetett módon szálltak meg tömegek egy-egy csatornát vagy videót, és ott koordináltan húzták le a videókat – a cég szerint a negatív visszajelzésekkel való visszaélés időnként már zaklatásszerűen történik.

A felhasználó egyelőre persze ugyanúgy látni fogja a pozitív és negatív reakciók számát, ugyanakkor a publikusan elérhető videónál csak a pozitív érték fog látszódni. Ez elsőre semmit sem változtat a dolgon, a tapaszatalt viszont az, hogy olykor elég egyetlen "dislike" ahhoz, hogy cunamivá nője ki magát.

A YouTube egyelőre általuk kiválasztott videók alatt tünteti el a dislike-ok számát, azt nem tudni, hogy mikortól lesz ebből általános model – írja a 444.hu.

 

 

 

Youtube, dislike, online zaklatás

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek