Finoman szólva: furcsa évadot zárnak a szabadtéri koncerthelyszínek

2020/09/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A járvány sújtotta idei évadot rengeteg újratervezés jellemezte. Jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park, a Kobuci kert október 8-án zárja a nyarat a Góbé zenekar koncertjével, a Barba Negra Track programján nem tudunk kiigazodni: nem látjuk, hol a szabadtér vége és hol kezdődik a klubszezon, de arra következtetünk egy FB-bejegyzésből, hogy ők már ráfordulnak klubszezonra.

Margaret Island a Parkban Fotó: Bódis krisztián

A kilencedik évad igencsak keserédesnek bizonyult, de a Budapest Park stábja kreativitásának, kitartásának és innovatív hozzáállásának köszönhetően a maximumot hozta ki a koronavírus-járvánnyal sújtott idényből, miközben gőzerővel dolgoztak már a következő, jubileumi évadon, amelyben már most olyan világsztárok várhatóak, mint a Gogol Bordello, a Deftones, LP, a Nick Mason's Saucerful Of Secrets, a 5 Seconds of Summer, a Billy Talent, a Morcheeba, Tash Sultana, a Black Veil Brides vagy a Pixies.

Öröm az ürömben, hogy eddig példátlan módon a jövő évi programból már 54 koncertet bejelentettek és nagyjából a teljes program 85%-a már készen áll. Október 4-ig tehát majdnem minden nap exkluzív klubkoncertekkel várják a zenerajongókat, és bíznak abban, hogy a jubileumi szezont már normális kerékvágásban ünnepelhetik majd a közönséggel. Április 15-én egy Hiperkarma koncerttel nyitják újra a kapuikat.

Amire még a cikk megírásakor van jegy:

szeptember 27. Punnany Massif

szeptember 29. Pál Utcai Fiúk

szeptember 30. Péterfy Bori & Love Band

október 1. Lovasi András - Tüzijáték délben

október 4. Tankcsapda

A Kobuci kert is ugyanazon a hullámvasúton ült, mint a többi helyszín: az évad már el sem tudott indulni, hiszen karanténba kerültünk mindannyian, aztán jött az U500, aztán meg az U11...  Visszavágott látógatószámmal, derekasan állták a sarat – majd, ha az évad véget ér és nagyobb lélegzethez jutnak, részletesebben is megkérdezzük őket, mit gondolnak erről a  furcsa nyárról...

A kínálatukból még ezek a koncertek elérhetők:

szeptember 27. Honeybeast ráadásnap

szeptember 28. Korai Öröm

szeptember 29. Dope Calypso + Deep Glaze

október 7. Nagy Gatsby Party

október 6. Kontroll Csoport 40

október 8. Góbé@Kobuci

 

Az összes nyári szórakozóhelynek és szabadtéri koncerthelyszínnek köszönjük, hogy nem adtátok fel, és volt arra némi esélyünk, hogy kicsit elfeledkezzünk a gondterhes napjainkról! ♥

 

 

 

Budapest park, Kobuci kert, nyár, koronavírus, zárás

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek