Finoman szólva: furcsa évadot zárnak a szabadtéri koncerthelyszínek

2020/09/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A járvány sújtotta idei évadot rengeteg újratervezés jellemezte. Jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park, a Kobuci kert október 8-án zárja a nyarat a Góbé zenekar koncertjével, a Barba Negra Track programján nem tudunk kiigazodni: nem látjuk, hol a szabadtér vége és hol kezdődik a klubszezon, de arra következtetünk egy FB-bejegyzésből, hogy ők már ráfordulnak klubszezonra.

Margaret Island a Parkban Fotó: Bódis krisztián

A kilencedik évad igencsak keserédesnek bizonyult, de a Budapest Park stábja kreativitásának, kitartásának és innovatív hozzáállásának köszönhetően a maximumot hozta ki a koronavírus-járvánnyal sújtott idényből, miközben gőzerővel dolgoztak már a következő, jubileumi évadon, amelyben már most olyan világsztárok várhatóak, mint a Gogol Bordello, a Deftones, LP, a Nick Mason's Saucerful Of Secrets, a 5 Seconds of Summer, a Billy Talent, a Morcheeba, Tash Sultana, a Black Veil Brides vagy a Pixies.

Öröm az ürömben, hogy eddig példátlan módon a jövő évi programból már 54 koncertet bejelentettek és nagyjából a teljes program 85%-a már készen áll. Október 4-ig tehát majdnem minden nap exkluzív klubkoncertekkel várják a zenerajongókat, és bíznak abban, hogy a jubileumi szezont már normális kerékvágásban ünnepelhetik majd a közönséggel. Április 15-én egy Hiperkarma koncerttel nyitják újra a kapuikat.

Amire még a cikk megírásakor van jegy:

szeptember 27. Punnany Massif

szeptember 29. Pál Utcai Fiúk

szeptember 30. Péterfy Bori & Love Band

október 1. Lovasi András - Tüzijáték délben

október 4. Tankcsapda

A Kobuci kert is ugyanazon a hullámvasúton ült, mint a többi helyszín: az évad már el sem tudott indulni, hiszen karanténba kerültünk mindannyian, aztán jött az U500, aztán meg az U11...  Visszavágott látógatószámmal, derekasan állták a sarat – majd, ha az évad véget ér és nagyobb lélegzethez jutnak, részletesebben is megkérdezzük őket, mit gondolnak erről a  furcsa nyárról...

A kínálatukból még ezek a koncertek elérhetők:

szeptember 27. Honeybeast ráadásnap

szeptember 28. Korai Öröm

szeptember 29. Dope Calypso + Deep Glaze

október 7. Nagy Gatsby Party

október 6. Kontroll Csoport 40

október 8. Góbé@Kobuci

 

Az összes nyári szórakozóhelynek és szabadtéri koncerthelyszínnek köszönjük, hogy nem adtátok fel, és volt arra némi esélyünk, hogy kicsit elfeledkezzünk a gondterhes napjainkról! ♥

 

 

 

Budapest park, Kobuci kert, nyár, koronavírus, zárás

 

 

Szólj hozzá!


Ma este adják át először a Fonó-díjakat

Ma este adják át először a Fonó-díjakat

Első ízben adják át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthetik meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

24.hu: Lefoglalták Zamárdiban a Balaton Sound helyszínét

Mégpedig június végére. A 24.hu információja szerint a szigetesek új szerződési ajánlattal jelentkeztek be a Balaton-parti városban, ahol csütörtökön a polgármester emiatt rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze, amelyen végül úgy döntöttek, engedélyt adnak a fesztiválok megrendezésére.

Lovasi meg a többiek

Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek