Jövőre újra megrendezik a legendás Woodstockot!

2018/10/16  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

50 évvel a Woodstock fesztivál megrendezése után 2019-ben visszatér a béke és a szeretet szimbólumaként elhíresült szabadszellemű rendezvény, amelynek már az időpontját is kitűzték!

Fotó: Woodstock Facebook

Egy nap híján, majdnem pontosan 50 év elteltével tombolhatunk majd az 1969-ben óriási felháborodást keltő Woodstock fesztiválon 2019. augusztus 16-19. között. Apró szépséghibája a dolognak, hogy az akkor ingyenesen látogatható rendezvényért természetesen most már komoly árú belépőt kell fizetnünk.

Évek óta szóbeszéd tárgya az 50 éves jubileum méltó megünneplése, de most úgy tűnik, valóban sikerül összehozzni az évtized legjelentősebb buliját. Bár egyelőre a fellépőkről még semmit nem lehet tudni, a Live Nation és az Invnt jelenléte igazolni látszik az esemény valódiságát. Olyannyira beindult a gépezet, hogy van, ahol már jegyeket is árulnak a bulira 30-80$ közti áron.

Az Ultimate Guitar értesülései szerint a Woodstock 2019-en különböző stílusú és korú világhírű előadók lépnek majd fel. A fesztiválozók TED-stílusú beszélgetésekre és előadásokra is számíthatnak. Emellett rengeteg olyan művészt választanak majd ki, akik szenvedélyt mutatnak az élőzene, a kreatív alkotás és egy pozitív jövőkép iránt.

 

Woodstock, fesztivál, 2019, jubileum

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek