Magyar fellépője is volt a Tomorrowland-nek

2019/08/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A belga Boom városában megtartott eseményen idén 16 színpadon naponta 80000-en buliztak több mint 1000 fellépő műsorára. Gyakorlatilag minden dj álma, hogy itt zenéljen. A StadiumX-nek ez negyedik alkalommal is sikerült.

Magyar fellépője is volt a Tomorrowland-nek

A dj-producer páros a világ legnagyobb és leglátványosabb elektronikus zenei fesztiválján egyedüli magyarként zenélt. A fiatal lemezlovas duót személyesen Don Diablo hívta meg.

„Már négy dalunk megjelent Don Diablo kiadójánál a Hexagon-nál. Legutóbbi a Know You Better annyira megtetszett neki, hogy nem csak kiadta, hanem személyesen meg is hívott minket a Tomorrowland-re, ahol aztán ragaszkodott, hogy zenéljünk közösen. Óriási élmény volt játszani vele, hihetetlen energikus és közvetlen ember” – meséli Dávid a StadiumX-ből. A dj-producer páros az utóbbi két évben egyedül képviselte hazánkat a világ első számú elektronikus zenei fesztiválján.

A progressive house zenét játszó duó hat éve Taylr Renee énekesnővel közös számával, a Howl at the Moon-nal robbant be a nemzetközi szcénába.

A StadiumX gyakorta dolgozik közösen a legnagyobb világsztárokkal, Don Diablo mellett például Nicky Romero, Kygo, Robin Schulz és David Guetta is együttműködött velük.

„Legutóbb Nicky Romero-val annyira elmélyült a szakmai barátság, hogy júniusban már a harmadik közös szerzeményünket, a Love You Forever-t adtuk ki, ezúttal a Grammy-díjas énekes Sam Martin-nal” – osztotta meg velünk Dávid, aki azt is elárulta, hogy nagyon szerencsésnek tartják magukat, hogy egy olyan műfajban alkotnak, ami szó szerint nem ismer határokat, és lehetőségük van többmilliós YT nézettséggel a nemzetközi sztárok sorába kerülni.

 

Tomorrowland, StadiumX, Don Diablo

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek