Megjelent az első dala a Green Day-frontember új bandájának!

2018/04/09  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

A Green Day rajongóknak nem kell aggódniuki: az új zenekar “csak” egy úgynevezett sideproject, vagyis mellékzenekar lesz, és nem helyettesíti a GD-t.

Fotó: nytimes.com

Március végén- április elején kezdte elhinteni az információkat a zenész az Instagram oldalán, így sokan áprilisi tréfának hitték. Azonban április elseje után is folyamatosan jönnek a posztok, vasárnap pedig megjelent az első dal YouTube-on (bár még nem a hivatalos csatornán):

A dal a régebbi GD albumok hangulatát idézi, de szerintem van benne egy kis Jesus of Suburbiás vonal is.

A Green Day jelenleg szabadságra ment a zenei hajtásból, hiszen a 2016-os Revolution Radio című lemezükkel rengeteget turnéztak, így nem csoda, ha most másra koncentrálnának inkább, és már azt is tudni, mi lenne az: a HBO-val karöltve éppen a 2004-es, mára már klasszikus punk alapművé vált American Idiot című lemezük filmadaptációján dolgoznak! A frontember azonban nem kapcsolja lejjebb a fokozatot a zenei pályájáról sem, sőt: új zenéket ír és folyamatosan promózza az új zenekarát, melynek Instagram fiókja egyelőre privát...

BJA egyébként tagja a Pinhead Gunpowder nevű bandának, illetve a Green Day másik 2 sideprojectjének, a The Network-nek és a Foxboro Hottubs-nak is.

 

Hallottad már a Green Day énekesét ötévesen?

 

Billie Joe újévi tanácsát mindenkinek meg kéne fogadnia!

 

Horrorklasszikus ihlette a Green Day új videóját


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek