Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

2019/05/28  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.

Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Mint ahogy arról korábban már mi is írtunk, hosszas huzavona után Hajós András és műsora végleg elköszönt a TV2 nézőitől, és mivel egyetlen tévécsatornával sem sikerült megállapodniuk, úgy döntöttek, a neten folytatódik tovább a sorozat.

Az eddig összesen hat adást megélt produkció egyértelműen az egyik legérdekesebb, legszórakoztatóbb és legnépszerűbb példája volt annak, hogy nem kell feltétlenül bohócot csinálni egy-egy aktuális sztárzenészből vagy előadóból ahhoz, hogy valami minőségi, és a közönség számára is értékelhető produkció álljon össze a végén.

Az alkotói folyamatokba betekintést engedő műsor tulajdonképpen egy nagyon egyszerű recepten alapul: végy egy zeneszerzőt, egy szövegírót, egy producert és egy énekest. Adj nekik feladatot külön-külön, méghozzá úgy, hogy ne is tudjanak egymásról, majd a végén ereszd össze őket egy stúdióban, ahonnan csak akkor távozhatnak, ha elkészül Magyarország legújabb popslágere... Delikát, nem? :)

Bár az új évad összes szereplője még nem ismert, de már kaptunk egy rövid ízelítőt videó formájában az ötletgazdától, mire és kire számíthatunk. Belement a játékba például: Vecsei H. Miklós, Dallos Bogi, Szakács Gergő (Follow the Flow), Kozma Kata, Kőhalmi Zoltán, Lovasi András, Linczényi Márkó, és Rakonczai Viktor is.

Az új részek júniusban érkeznek a Dalfutár YouTube csatornájára. Hogy pontosan mikor, az egyelőre még homály, de tessék feliratkozni egy gombnyomással, így biztos nem marad le senki a kezdésről! Mi már megtettük, és tűkön ülve várjuk az újabb vegyesválogatottak által összekalapált slágereket! :)

Hajós András, Dalfutár, műsor, internet, 2019, YouTube, Lovasi András

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek