Óriásbotrány Romániában: Lara Fabiannak nem fizettek, lemondta a koncertet

2020/02/04  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Lara Fabian éppúgy lemondta tavalyi romániai koncertjeit, mint a budapestit: Craiovában és Bukarestben egészségügyi okai volt a törlésnek, nálunk állítólag csak azért halasztott, mert a francia The Voice (La Voix ) tévéműsor – amelyben zsűritagként szerepelt – felvételi dátumai megváltoztak.

Óriásbotrány Romániában: Lara Fabiannak nem fizettek, lemondta a koncertet

Úgy tűnik, ezúttal egy harmadik ok vezetett a koncert lemondásához: immáron negyedik alkalommal történt meg, hogy nem fizették ki, de ezúttal nem is lépett színpadra. A szakmában viszonylag ritka, hogy ez efféle eseteket a nagyközönség elé tárják – ebből is látszik, hogy a kanadai énekesnőnél betelt a pohár.

A bejegyzésben az is olvasható, hogy bizony ki kell fizetni a csapatát akkor is, ha neki nem perkálnak. Ezidáig a klasszikus játszma ment: a dillemában, hogy fellépjek (és fennáll ugyan a pofára esés kockázata, de hátha akkor összeszedi magát és fizet) vagy ne lépjek (óriási a presztízsveszteség, viszont kisebb az anyagi, s még az is benne van, hogy így elvágom az illetőt attól, hogy összeszedje magát), eddig rendre az első nyert, de így, a negyedik menet tájékán már érthető az eddigiekhez képest szkeptikus hozzáállás.

Még akkor is, ha ennek a meccsnek most két nagy vesztese van, ő maga, no és természetesen a román közönség. Arról nincs hír, hogy pontosan ki az inkriminált személy vagy cég, arról sem, hogy mi lett a megvásárolt jegyekből összegyűlt pénzzel. Az biztos, hogy a jegyek árát vissza kell fizetni a közönségnek, hogy utána még kinek mi jár – na, ilyenkor szokott pert indítani mindenki mindenki ellen...

Megkerestük a koncert magyar szervezőjét, közlése szerint a budapesti koncertet messze elkerüli ez a problémakör...

Így hát:

 

Bepótolja Lara Fabian novemberben elmaradt koncertjét Budapesten

 

Lara Fabian, Aréna, elmarad, botrány

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek