The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

2020/09/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.

Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

Az ötlet onnan jött, hogy amíg mindenki be volt zárva, a zenekar rövid felvételeket osztott meg a csatornáján az elmúlt évek koncertjeiből. Ezek olyan népszerűek lettek, hogy még ők is megnézték a videókat, és rájöttek, hogy ebben van valami...

„Korábban nem igazán néztük meg ezokat a klipeket; mindig túl elfoglalt minket a turnézás. Nem is tudtuk, hogy ilyen jól szól a zenekar... –– nyilatkozta Roger Taylor.

Az album felöleli az Adam Lamberttel töltött 7 év turnéhelyszíneit és slágereit: az „Another One Bites the Dust”, az „Under Pressure” és a „Now I'm Here” mellett olyan kevésbé ismert dalokis megtalálhatók lesznek rajta, mint a „Tear It Up” és a „I Born to Love You”. A válogatás 2020. február 16-án, az ausztráliai Sydney-i ANZ-stadionban ér véget, ahol a Bozóttűz-segélykoncert keretében újra előadták a legendás Live Aid-medleyt.

(rollingstone)

 

Pótolható-e a pótolhatatlan? Jobb és rosszabb beugró énekesek a világ nagy zenekaraiból

Queen, Adam Lambert, Live Around The World

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek