Budapest 2021. Dec. 23. (19:00)

40 év ROCK /40 ELŐADÓ - MOBILMÁNIA KONCERT


40 év ROCK /40 ELŐADÓ - MOBILMÁNIA KONCERT

40 ÉV 40 DAL közel 40 ELŐADÓ

40 ÉV ROCK Karácsonyi Nagykoncert

 

BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatás lemez, parádés sztárvendégekkel, amit most egy látványos KARÁCSONYI NAGYKONCERT követ, a Budapest Sportarénában.

Kékesi 'Bajnok' László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választott ki 20 - 20 szerzeményüket, amiket a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett neves közreműködőkkel hallhattok szenteste előestjén.

Többek között énekel majd: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreinsz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi....

Hangjukkal emlékeznek meg két elhunyt kollégájukról, Balázs Fecóról és Tunyogi Péterről.

De ünneplésre is jut idő bőven, hogy csak pár évfordulót említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70, és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám.

 A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és, hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rock koncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a Magyar rock szakma nagyjai összefogtak és együtt lépnek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát. Szenteste előestéje még meghittebbé teszi az ünnepi koncertünket, ami reményeink szerint egy életre szóló élményt nyújt majd mindannyiunknak.

Megismételhetetlen előadás- nehogy kihagyd!

 

Jegyek kaphatók a Broadway.hu az EVENTIM és a jegy.hu hálózatában


Ültetett koncert, így az érvényes kormányrendelet szerint NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!

A Papp László Budapest Sportaréna büféi készpénzmentesek, azaz kizárólag bankkártyás fizetés elfogadott.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek