Budapest 2019. Jan. 11. (18:00)

50 éves Táncdalfesztivál


50 éves Táncdalfesztivál

2018. január 13-án teltházas Aréna ünnepelte a legendás Táncdalfesztiválok slágereit és előadóit. Köszönjük, hogy ott voltak velünk! A legenda 2019-ben folytatódik! 2019. január 11-én 50 éves Táncdalfesztivál koncert az Arénában!

Az idei rendezvényről ezt írták nézőink:

„Köszönjük a fantasztikus, színvonalas, szívet melengető élményt!
Ugyan mi 32 évesek vagyunk, de olyan volt mintha 1966-ban lettünk volna "újra".

„Bámulatosan jó hangulatú! Maradandó élmény volt!”

„Most 50-szer kiáltanám örömmel BRAVÓ! ! ! Fantasztikus volt!”

„Fergeteges és hiánypótló volt a Táncdalfesztivál, jövőre újra várjuk hogy megrendezzék.”

„Telitalálat volt az énekesek választása, az eredeti hangszerelés, jobb mint akármelyik feldolgozás. A villamoson haza felé csodálatos volt hallgatni a megelégedett, rajongói élményeket.”

„Az 50 éves Táncdalfesztivál frenetikus volt, minden szempontból. Hangulat, szervezés, technika, minden nagyon jó minőségű volt, gratulálok!”

„Műsoruk csúcs volt. Végig énekeltem és nagyon jól éreztem magam. Egyszóval csodálatos perceket éltem át.”

„Fantasztikus élményben volt részünk édesanyámmal az 50 éves táncdalfesztivált újra átélve. Illetve Ő nosztalgiázott, én egyszerűen csak élveztem az előadást.”

„Feledhetetlen élmény volt mind a szüleim mind pedig a magam számára!”

„Köszönjük a felejthetetlen élményt, csodás volt a Fesztivál! Úgy érzem, hogy akkor este egy több generációs űrt sikerült Önöknek betölteni ezzel a kezdeményezéssel, mely szívből reméljük, hogy hagyományteremtővé válik és legalább évente megismétlődik. Többes számban írok, mert feleségemmel, akivel a 40-es éveink végét taposva, lányommal aki a 20-as éveiben jár és 75 éves édesanyámmal korosztálytól függetlenül egyforma lelkesedéssel élveztük az előadást.”

2019-ben újra hatvan fős szimfonikus tánczenekar, a Fesztiválok legnagyobb sztárjai és mai fiatal énekesek lépnek fel, hogy Önökkel együtt közösen megidézzük a magyar könnyűzene aranykorát.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek