Budapest 2020. Mar. 07. (19:00)

A Felysakult bemutatja: V É N U S Z EST


A Felysakult bemutatja: V É N U S Z EST

Soul-jazz, gasztro, talkshow, könyvpremier a Nőkről.

Vendégek: dr. RUSZ EDIT, szexuálpszichológus és Kiss-Henézi Dóra, az Európa Bisztró társtulajdonosa

Közreműködnek:
Felysa - ének, valamint az est hosztja
Csanyi Zoltán - zongora
Kiss Attila - gitár
Horváth Balázs - bőgő
Tiba Sándor - dob
Berecz Bea - vokál

A nagybetűs NŐ kerül idén tavasszal a Felysakult-sorozat fókuszába. Az énekesnő nagysikerű tematikus estjeinek következő témája és helyszíne pezsgő szombat estét ígér a soul-jazz, a gasztro, az irodalom és fotóművészet kedvelőinek.

❝ A nőiesség megélése, annak a hétköznapokban és a szexualitásban megélt lehetőségei talán soha nem vetettek fel ennyi kérdést, mint napjainkban. ❞

~ Milyen válaszai lehetnek egy sikeres, kétgyermekes édesanyának?
~ Mi a szingli énekesnő titka?
~ És mit javasol az ország vezető szexuálpszichológusa?

19:00 órától a három generációt és életutat átölelő hölgykoszorú kendőzetlenül beszélget erről az izgalmas témáról, amely nemcsak a nőket érinti. Az talkshow moderátora FELYSA, az ötvenes díva. Vendégei pedig a harmincas éveiben járó üzletasszony és édesanya, KISS-HENÉZI DÓRA, valamint az élet és szakmai tapasztalatokban egyaránt élen járó szexuálpszichológus, dr. RUSZ EDIT.

Bemutatásra kerül a Vénusz hangja című verses fotóalbum is, amelyben FREY-NAGY MARIANNA fotóművész által ábrázolt nőalakok MAKRAY RÓZSÁS ÁRPÁD költeményeiben tárulnak elénk. Közel harminc év alkotómunkáját tarthatjuk kézben ebben a kiadványban.

20:00 óra után a soul-jazz éra kiváló zenészei csatlakoznak a pódiumon Felysához, hogy kezdetét vegye a közel másfél órás klubkoncert!

Jegyár: 3.500 HUF/fő, mely tartalmaz egy ajándék Vénusz-koktélt is. Online jegyvásárlás az alábbi linken és a helyszínen korlátozott számban: https://tixa.hu/Felysakult_venuszest_Europa

♡ Impozáns környezetben, egy pohár koktéllal a kézben minden hölgy Vénusznak érezheti magát ezen az estén!
---------------------------------------------------------------
Jegyáron felül a megújult Európa Bisztró külön erre az estére összeállított menüsort kínál az előadás előtt és után.
Részletek ès asztalfoglalàs: booking@europabisztro.hu.
Az estre jegyek a www.tixa.hu/Felysakult_venuszest_Europa oldalon és a helyszínen korlátozott számban vásárolhatók. Jegyár: 3.500 HUF/fő, mely tartalmaz egy ajándék Vénusz-koktélt is.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek