Budapest 2018. Apr. 27. (20:00)

A15! - 25 éves az Anima Sound System + vendégek: Bognár Szilvia, Henri Gonzo (Fran Palermo), Prieger Szabolcs és Fanni, Beck Zaza (30Y), Kovács Zoltán (Elefánt)


A15! - 25 éves az Anima Sound System + vendégek: Bognár Szilvia, Henri Gonzo (Fran Palermo), Prieger Szabolcs és Fanni, Beck Zaza (30Y), Kovács Zoltán (Elefánt)

Prieger Zsolt és zenekara, az @Anima Sound System a folyamatos megújulás jegyében vált az elmúlt negyed évszázad egyik legemblematikusabb magyar zenekarává. A kilencvenes évek egyik, ha nem leginkább meghatározó elektronikus zenei produkciója az A38 Hajó születésnapjának keretein belül tekint vissza eddigi munkásságának legfontosabb állomásaira, hogy méltóképp összegezhesse azt a kalandos és eseménygazdag utat, aminek köszönhetően az ‘Anima mindmáig az egyik leginkább meghatározó hazai, közép-kelet-európai produkció az elektronikus tánczene határterületein.

Az Anima Sound System az elmúlt két évtized egyik legfontosabb hazai formációja, a honi elektronikus tánczenei színtér egyik irányadó alakulata. A Prieger Zsolt és Németh Gergely köré épülő formáció talán legnagyobb erőssége a bátorság - az, hogy időről-időre képes megújulni, feladni már bevált megszokott sémákat, és egészen újba kezdeni. Priegerék állandóan változó produkciójának különlegességét mindemellett a zene színes szövete, a stílusok keveredése adta és adja: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hiphop és triphop, slágerek, hagyományos dalok és zenei kísérletek, szerelem és politika, zaj és puhaság, magyar népzene, klezmer és afrobeat, múlt és jelen.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek