Budapest 2017. Dec. 26. - 2017. Dec. 30

Álomutazó


Álomutazó

Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.

 

Álomjegy:

Az Álomjegy tulajdonosainak különleges interaktív kalandban lehet része az előadás során, hiszen az Álomkészítők segítői lesznek. Feladatuk nem kevesebb lesz, mint az álomeffektek, álomhatások létrehozása. Akik 29 800 Ft-os jegyet vásárolnak, a belépő mellé VIP parkolási lehetőséget, catering szolgáltatást és speciális arcfestéket is kapnak. Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.


Utazójegy:
Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, a Báránynak (Szabó Győző) segítenek átkelni a valóságból az álomba. Ha pedig kedvük tartja, részt vehetnek a Bárány Fitness-ben is, ami nem más, mint a speciális Álomdal koreográfiája. Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.


Okosjegy:
Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos (Hajdu Steve), a barátságos robot segítői lesznek. De ez még semmit! Mivel Nagyokosnak gyengéje a nyuszis színező, így természetes, hogy minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra eggyel. Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.


Álomtúra:
Az Álomjegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra nevű extra csomag megvásárlásával, hogy bejárják a backstage-et. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket, és vezeti be a szuperprodukció rejtelmeibe. Az idegenvezetés után pedig elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is az Álomtúra résztvevőinek. Ezt az előadás szünetében nyomtatva, valamint online formában is átvehető lesz.
Álomtúra jegyet kizárólag a 29800 Ft-os Álomjegy kosárba helyezése esetén lehet vásárolni. Erre vonatkozó további infók a kosár felületen állnak rendelkezésre.

 

A történet


A Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

 

Szereplők:
Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zsédenyi Adrienn (Zséda), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, Varga Viktor és még sokan mások.

Rendező és koreográfus: Juronics Tamás
Vizuál rendező: Herendi Gábor
Író: Vinnai András, Hegedűs Bálint
Dramaturg: Almási-Tóth András
Zeneszerző: Rakonczai Viktor
Dalszövegíró: OrbánTamás
Díszlettervező: Rajcsány Balázs
Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
Tánckar: Szegedi Kortárs Balett

Producer: Illés Gabriella

Az előadás időtartama 2x60 perc, 20 perce szünettel.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek