Budapest 2018. Jan. 20. (19:30)

Aranybál


Aranybál

Az Aranybálról

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – 2018. január 20-án szeretettel várja önöket az Aranybálra a Pesti Vigadóba!

A rendezvénnyel újra megidézzük a bálok aranykorát, ahol nem csak táncmulatság és vacsora, hanem igényes klasszikus zenei koncert és vidám szórakozás is várja. 

A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar ad koncertet Hollerung Gábor vezényletével. 
Az est sztárvendége: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. 
A vacsorát követően a keringőzni vágyókat a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri, a báli hangulatot a Duna Művészegyüttes táncosai teremtik meg a nyitótáncokkal.
A bál második felében a Dohnányi Zenekar Big Band-je, majd a hagyományos tánc- és könnyűzene különleges stílusötvözetét megteremtő Swing á la Django zenekar szolgáltatja a talp alá valót. 

Nincsen emlékezetes bál ceremóniamester nélkül: a házigazda ezen az estén ismét Hajós András lesz, aki gondoskodni fog arról, hogy megteremtse a jó hangulatot. 

A szerencsések a tombolajátékon értékes ajándékokat nyerhetnek.

Dress code

A bálon uraknak a szmoking viselete javasolt, de nem feltétlenül elvárt. Helyettesíthető egy elegáns fekete öltönnyel, fehér ing és fekete hosszú nyakkendő vagy arany színű nyakkendő kombinációval is.
A hölgyeknek a nagyestélyi javasolt.

Az Aranybál közönsége a bálon való részvétellel hozzájárul, hogy a bál időtartama alatt esetlegesen róla készült képfelvételeket a bál rendezői promóciós és archiválási célokra szabadon felhasználhassák.

Parkolási lehetőség a Vörösmarty mélygarázsban igényelhető.
(1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.)

Program

18:30-tól    regisztráció, érkezés
19:00    kapunyitás, welcome drink
19:30    előétel
20:00    A Budafoki Dohnányi zenekar koncertje, közreműködik: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. Vezényel: Hollerung Gábor
20:45    vacsora
22:00    Nyitótánc
23:00    Tombola
23:30    Tánc
02:00    A bál vége

Jegyek
Választható kategóriák:

Arany asztal
Az arany jegyet azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes, személyra szabott kiszolgálást.  Az arany jegy a terem legjobb asztalaihoz szól, három fogásos vacsorát tartalmaz felszolgálással.
Vállalatok és cégek részére is ajánljuk. Teljes asztal vásárlása esetén kérjük, keressenek!

Ezüst asztal
Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik az aranykor hamisítatlan báli hangulatát, a színvonalas komolyzenei élményt, a táncot és a mulatságot. A jegy büfévacsorát tartalmaz.

A belépőjegy ára tartalmazza a bálon és a vacsorán való részvételt, a vacsora alatt korlátlan italfogyasztással. A vacsora után italok térítés ellenében fogyaszthatók.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek