Budapest 2018. Apr. 12. (21:30)

Atomic Playboyz


Atomic Playboyz

Ha van zenekar, amelynek a koncertjeit Dr. Feelgood is receptre írná fel, az biztos az Atomic Playboyz. A hazai sleaze/hardrock színtér egyik legszakadtabb csapata április 12-én mérföldkőhöz érkezik: első albumukat mutatják majd be a Trafóklubban! Ennek megfelelően a Sunset Strip-életérzés mellett egyedi színpadképpel, különleges showelemekkel és a stúdiózás folyamatát megörökítő dokumentumfilmmel is készülnek a tavasz talán legvadabb estéjére.
 
„ROCK! SHOCK! POP!” – jellemzi saját stílusát a magát egy Steve Stevens-lemez után elkeresztelő Atomic Playboyz. De nem csak hangzatossága miatt esett a választásuk a rockgitározás egyik legnagyobb alakjának szóló debütálására, hanem mert szinte minden példaképükkel zenélt már együtt: a Mötley Crüe-frontember Vince Neillel, a Skid Row torkával, Sebastian Bach-kal vagy a legendás Billy Idollal. Ennyi alapján már sejthető, hogy hangzásuk a nyolcvanas évek féktelenül hedonista és extravagáns Sunset Strip-színterében gyökerezik. Rájuk sem lehet nem odafigyelni, amikor a színpadra állnak, ami ugyanannyira köszönhető a megjelenésüknek, mint vérbő, csajozós hajmetáljuknak – főleg hogy a saját dalok közé rendszeresen beékelnek pár Poison-, Shotgun Messiah- vagy Faster Pussycat-klasszikust is.
 
A lemezbemutatón azonban még tovább emelik a tétet: egyedi tervezésű színpadképpel, különleges showelemekkel és persze a teljes debütalbum anyagával készülnek az estére. Emellett a koncert előtt filmet is vetítenek majd a fellépések előtt, közben, illetve után rögzített pillanatokból. „Reményeink szerint sokakat érdekelhet, hogy mit csinál egy zenekar, mikor éppen nem a színpadon van, valamint, hogy hogy zajlanak a stúdió felvételek, vagy akár egy koncertre való utazás pillanatai, előkészületei.” – mesélték erről. Annyi biztos, hogy a The Last Vegas vagy Michael Angelo Batio előtt már bizonyítottak, és április 12-én is tőlük lesz hangos a budapesti éjszaka.

Norbi Ramone - vocal
Yeah Tee - guitar 
Dan Dalton - bass 
Titusz Glamchild - drums

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek