Debrecen 2020. Mar. 27. (19:00)

AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje


AZ LÉGY, AKI VAGY - Charlie, Majsai Gábor és a Debrecen Big Band koncertje

A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Debrecen Big Band pályáját belföldi és külföldi fesztiválok sikerei, felejthetetlen koncertek fémjelzik, fantasztikus vendégfellépőkkel kisérve. Micheller Myrtill, Szulák Andrea, Pákai Petra, Majsai Gábor, Gájer Bálint, Szolnoki Péter és a magyar jazz nagyszerű szólistái, zenészei játszottak velük az évek során.

A kerek évfordulót a rock, jazz, blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú énekese, a Liszt-díjas Horváth Charlie társaságában ünneplik. Charlie – akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer – több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban.

A koncert az elmaradhatatlan Majsai Gábor, Zsemlye Sándor (szaxofon), Gyárfás István (gitár), Tulkán Péter (trombita), Pataj György (zongora), Lutz János (bőgő, basszusgitár), és a Valcer Táncstúdió közreműködésével lesz igazán felejthetetlen, Fazekas László műsorvezetésével, és Daróczi László zenekarvezető irányításával.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek