Budapest 2021. Aug. 25. (20:00)

BEST OF GESZTI koncert


BEST OF GESZTI koncert

Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra. A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft. 2021. augusztus 25. szerda 20:00 (esőnap: augusztus 26.)

NEM ADOM FEL!
2020 a veszteségek éve volt mindannyiunk számára. Ideje, hogy végre felszabaduljunk a zene örömteli energiája által, és újra együtt énekelhessük, hogy "Nem adom fel!" (Geszti Péter)

JÓKEDVÜNK NYARA VISSZATÉR - GESZTIVEL
Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációnak tud újat– és persze régit is –mutatni. Az igényes jazztől a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval lepi meg közönségét 2021-ben is.

BEST OF GESZTI 2021 - ÚJ SHOW, ÚJ DALOK, ÚJ SZEREPLŐK
A megújított Best of Geszti a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringosztár és Létvágy dalokat sűríti ütős produkcióba, vizuális izgalmakkal, két nagyszerű, új énekesnővel és a Jazz+Az kiváló muzsikusaival.

A 2020-ban írt új Geszti dalok közül három is bekerült a friss programba, amelyben meglepetésként plusz egy népszerű Rapülők dal is helyet kapott. A show pedig újabb, nagy derültséget kiváltó virtuális online kapcsolással egészült ki.

JOBB FORMÁBAN MINT VALAHA
Geszti 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, 2018-ban a paloznaki Jazz Piknik nagyszínpadán 5000 embernek szerzett felejthetetlen estét, 2020-ban pedig a Jazz+Az csapatával tért vissza az Arénába, elsöprő sikerrel. 2020 előtt évi harminc vidéki nagykoncerten is dobta fel a szórakozni vágyók estéit, Komáromtól Hajdúszoboszlóig, Pannonhalmától Kecskemétig. Tavaly augusztusi margitszigeti koncertjén 3000 ezer jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a Nagyszínpad nézőterén.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek