Budapest 2018. Nov. 22. (21:00)

Best of Máté Péter – Farkas Gábriel estje


Best of Máté Péter – Farkas Gábriel estje

Az Orfeum 8. születésnapja alkalmából visszanyúlunk ez elmúlt időszak legsikeresebb műsoraihoz, így novemberben ismét műsorra tűzzük Farkas Gábriel Máté Péter estjét.

Az elmúlt 8 évben Farkas Gábriel nemcsak állandó fellépője az Orfeumnak, de egyedülálló, máshol nem látható magas színvonalú műsorai estéről estére megtöltötték a koncert termet.

 A Best of Máté Péter az énekes pályafutásának áttekintése saját dalain, feldolgozásokon, művésztársakkal való együttműködéseken és soha nem hallott sztorikon keresztül. Farkas Gábriel egyes hangjai kísértetiesen emlékeztetnek a magyar könnyűzene legendás előadójára-szerzőjére. Különböző műsoraiban rendszeresen fel-felcsendülnek Máté Péter dalai, ám ebben a műsorban teljes egészében és mélységében végig járja a slágergyáros pályafutását.

 Tinédzserkora, azaz az 1950-es évek bálványainak (Illés együttes, Mikes Éva stb.) feldolgozásaiból kiindulva, a saját dalok sűrű erdején át, a kortárs előadókkal és barátokkal (Cserháti Zsuzsa, Szécsi Pál és Zalatnay Sarolta) – akár zeneszerzői, dalszövegírói vagy hangszerelői minőségében – való együttműködésig bezárólag rója le tiszteletét, hiszen Azért vannak a jóbarátok…

 A 8 éve sikeres estre ezúttal vendéget is hívtunk. Első alkalommal Fehér Adriennt látjuk vendégül, aki Máté Péter egyik legkedvesebb pályatársa, Cserháti Zsuzsa  legismertebb dalaiból idéz fel néhányat.

 Fehér Adriennt fiatal kollégaként, majd közeli barátként, amolyan tanítvány-fogadott lány, utódként emlegette Cserháti Zsuzsa a 90-es években. Adrienn az elmúlt években egy egész koncertnyi emléket állított a feledhetetlen énekesnőnek, barátnak. Ezen az estén néhány dalt hoz el nekünk a fantasztikus énekesnő hatalmas zenei örökségéből.

 Jegyvásárlási információk:

  • Deluxe asztalhoz választható jegytípusok: 8 900 Ft
    • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
    • Belépőjegy gazdag tapas tállal
    • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
  • Prémium asztalhoz választható jegytípusok: 7 900 Ft
    • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
    • Belépőjegy gazdag tapas tállal
    • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
  • Standard asztalhoz választható jegytípusok: 6 900 Ft
    • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
    • Belépőjegy gazdag tapas tállal
    • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
  • Állójegy: 3 000 Ft
    • Csak az est napján váltható nyitástól a helyszínen limitált mennyiségben, fogyasztást nem tartalmaz.

 Foglalási információk: https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/best-mate-peter-farkas-gabriel-estje/2018-11-22_-2100/

 A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek