Budapest 2018. nov. 22. (21:00)

Best of Máté Péter – Farkas Gábriel estje


Best of Máté Péter – Farkas Gábriel estje

Az Orfeum 8. születésnapja alkalmából visszanyúlunk ez elmúlt időszak legsikeresebb műsoraihoz, így novemberben ismét műsorra tűzzük Farkas Gábriel Máté Péter estjét.

Az elmúlt 8 évben Farkas Gábriel nemcsak állandó fellépője az Orfeumnak, de egyedülálló, máshol nem látható magas színvonalú műsorai estéről estére megtöltötték a koncert termet.

 A Best of Máté Péter az énekes pályafutásának áttekintése saját dalain, feldolgozásokon, művésztársakkal való együttműködéseken és soha nem hallott sztorikon keresztül. Farkas Gábriel egyes hangjai kísértetiesen emlékeztetnek a magyar könnyűzene legendás előadójára-szerzőjére. Különböző műsoraiban rendszeresen fel-felcsendülnek Máté Péter dalai, ám ebben a műsorban teljes egészében és mélységében végig járja a slágergyáros pályafutását.

 Tinédzserkora, azaz az 1950-es évek bálványainak (Illés együttes, Mikes Éva stb.) feldolgozásaiból kiindulva, a saját dalok sűrű erdején át, a kortárs előadókkal és barátokkal (Cserháti Zsuzsa, Szécsi Pál és Zalatnay Sarolta) – akár zeneszerzői, dalszövegírói vagy hangszerelői minőségében – való együttműködésig bezárólag rója le tiszteletét, hiszen Azért vannak a jóbarátok…

 A 8 éve sikeres estre ezúttal vendéget is hívtunk. Első alkalommal Fehér Adriennt látjuk vendégül, aki Máté Péter egyik legkedvesebb pályatársa, Cserháti Zsuzsa  legismertebb dalaiból idéz fel néhányat.

 Fehér Adriennt fiatal kollégaként, majd közeli barátként, amolyan tanítvány-fogadott lány, utódként emlegette Cserháti Zsuzsa a 90-es években. Adrienn az elmúlt években egy egész koncertnyi emléket állított a feledhetetlen énekesnőnek, barátnak. Ezen az estén néhány dalt hoz el nekünk a fantasztikus énekesnő hatalmas zenei örökségéből.

 Jegyvásárlási információk:

 • Deluxe asztalhoz választható jegytípusok: 8 900 Ft
  • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
  • Belépőjegy gazdag tapas tállal
  • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
 • Prémium asztalhoz választható jegytípusok: 7 900 Ft
  • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
  • Belépőjegy gazdag tapas tállal
  • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
 • Standard asztalhoz választható jegytípusok: 6 900 Ft
  • Belépőjegy 3 fogásos vacsorával (húsos vagy vega)
  • Belépőjegy gazdag tapas tállal
  • Belépőjegy 5 000 Ft értékű italkuponnal
 • Állójegy: 3 000 Ft
  • Csak az est napján váltható nyitástól a helyszínen limitált mennyiségben, fogyasztást nem tartalmaz.

 Foglalási információk: https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/best-mate-peter-farkas-gabriel-estje/2018-11-22_-2100/

 A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Luis Fonsi: Azt szeretném, ha mindenki velem együtt énekelne és táncolna Budapesten!

A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire. Mint kiderült, az énekes a koncert előtt egy magyar edzőtermet és egy helyi éttermet is meglátogat majd. A...

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek