Budapest 2019. júl. 24. (17:30)
Jegyvásárlás

Big Daddy Wilson / Mo' Gigs / Sir Oliver Mally & Peter Schneider


Big Daddy Wilson / Mo' Gigs / Sir Oliver Mally & Peter Schneider

17:30 Mo’ Gigs
19:00 "Sir" Oliver Mally & Peter Schneider
​20:30 Big Daddy Wilson

BIG DADDY WILSON (USA) Észak-Karolina egyik dél-keleti parti városából és jelképesen is a Dél szívéből érkezik. A funk, a soul, a gospel és a country gyökereit a bluesban újragondoló MESTER élete és a zenéje elválaszthatatlanok egymástól. Nagyon szegény családból, a társadalmi ranglétra aljáról küzdi fel magát a világhírig. Pályáját gospel-énekesként kezdi, és talán ezért, ez az alkotói világ nagyon sokat tud a blues spirituális tartományairól. Karrierjét számtalan szakmai elismerés, tizenkét album és mára a világhír kíséri. Szerencsére az óbudai közönség régi ismerősként üdvözli Mr. Wilsont és kivételes zenéjét.

www.bigdaddywilson.com

*****

"SIR" OLIVER MALLY (AUT) igazi "road-musician", a nemzetközi blues-szcéna egyik legtöbbet turnézó kiválósága. A Himalaya fesztiváltól a francia Blues au Chateau-ig járva a kontinenst, a Kobuciba is sikerült már egyszer-egyszer elcsábítani, arról nem is szólva, hogy az itthon is nagy népszerűségnek örvendő, szintén osztrák származású blues-mester Ripoff Raskolnikov gyakori vendége. Legutóbbi albuma, a Shapeshifter pár héttel a megjelenés után előkelő helyezést ért el az Amazon Blues-listáján. Sir Olivert ezúttal egy német muzsikusbarátja Peter Schneider kíséri majd.

https://sir-oliver.com/

Jegyárak és információk

Elővételben : 4 500 Ft
Helyszínen : 4 900 Ft
Fesztjegy : 15 000 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

Kis lépés: a Google letiltotta a Viagogo hirdetéseit

A Google felfüggesztette a Viagogo hirdetéseit miután üzérkedéssel vádolták meg őket – írta meg többek között az Index is.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.

Charlie-nagykoncert az egykori úttörőtáborban

Július 19-én, pénteken kultikus helyszínen, az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén létrejött Budai Szabadtéri Színházban koncertezik Charlie és zenekara.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek