Budapest 2020. ápr. 04. (19:00)

Boggie - Bon Voyage


Boggie - Bon Voyage

Boggie teljes zenekari felállásban ad koncertet április 4-én a Francia Intézet színpadán.Találkozzunk minél többen ezen a csodásnak ígérkező eseményen: Boggie - Bon Voyage koncert!

 Boggie teljes zenekari felállásban ad koncertet április 4-én a Francia Intézet színpadán.

A Boggie produkció most pár hónapra visszavonul, Boglárka második lányának érkezése miatt. A fiatal énekesnő ezzel a koncerttel szeretné megköszönni a közönségnek ezt az elmúlt intenzív koncertezős időszakot, mielőtt elindul ez az új időszak az életében.
Boglárka izgalmas utazásra indul, kétgyermekes édesanyaként szeptemberben tér majd vissza a színpadra. Találkozzunk minél többen 
ezen a csodásnak ígérkező eseményen: Boggie - Bon Voyage koncert!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új...

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ajánlhatunk pár koncertet a reggeli kávé mellé?

Bőven lesz miből válogatnunk október 9. és 25. között: a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál rengeteg programmal készül a könnyűzene és a jazz rajongóinak, és végre a korán kelőkre is gondolt valaki! :)

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre vágták és hétvégenként tálalták, tálalják – még kettő hátravan. Mi a második Völgyhétvége vendégei voltunk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek