Kapolcs 2019. máj. 30. - 2019. jún. 02

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019


Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019

A fesztivál szervezője a Viprodukció Fesztiváliroda. Érték, minőség, megbízhatóság. Ezek a fogalmak lassan jelentésüket vesztik, átalakulnak, elcsépeltté válnak. Mi azonban szeretnénk minél szélesebb körben bemutatni, hogy mégis léteznek és átadhatók azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk: művészeknek, partnereknek, Önöknek, reméljük, minél többüknek.

Számos előadóművészt ismerünk, akik hasonlóan gondolkodnak… Velük beszélgetve, előadásaikat hallgatva ébredtünk rá arra, hogy egyre több barátunk van közöttük, és ha ezek a művészek a mi életünket teljesebbé tudják tenni, kötelességünk a mi örömünket Önökkel is megosztani! Legyen ez egy koncert vagy több napos fesztivál vagy akár a honlapunk kínálatának felfedezése.

Szokatlan és pimasz, önfeledt és megismételhetetlen. Ez az utcaszínház. Találkozások a kurta lábú közönséggel, egy kis cirkusz, bábszínházak kicsiknek és nagyoknak, világjáró marionettek, picinyke bábok óriás hatással, táblakép mutogató, fotószínház, one man show, „Halálian jó történet”-ek, esti mese felnőtteknek , Nem létező tárgyak kiállítása, profán románc, dob workshop, koncertek és sok más hökkenés.

Jegyek:
május 30.
10:00
május 31.
10:00
június 01.
10:00
június 02.
10:00
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek