Kapolcs 2019. máj. 30. - 2019. jún. 02

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019


Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019

A fesztivál szervezője a Viprodukció Fesztiváliroda. Érték, minőség, megbízhatóság. Ezek a fogalmak lassan jelentésüket vesztik, átalakulnak, elcsépeltté válnak. Mi azonban szeretnénk minél szélesebb körben bemutatni, hogy mégis léteznek és átadhatók azoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk: művészeknek, partnereknek, Önöknek, reméljük, minél többüknek.

Számos előadóművészt ismerünk, akik hasonlóan gondolkodnak… Velük beszélgetve, előadásaikat hallgatva ébredtünk rá arra, hogy egyre több barátunk van közöttük, és ha ezek a művészek a mi életünket teljesebbé tudják tenni, kötelességünk a mi örömünket Önökkel is megosztani! Legyen ez egy koncert vagy több napos fesztivál vagy akár a honlapunk kínálatának felfedezése.

Szokatlan és pimasz, önfeledt és megismételhetetlen. Ez az utcaszínház. Találkozások a kurta lábú közönséggel, egy kis cirkusz, bábszínházak kicsiknek és nagyoknak, világjáró marionettek, picinyke bábok óriás hatással, táblakép mutogató, fotószínház, one man show, „Halálian jó történet”-ek, esti mese felnőtteknek , Nem létező tárgyak kiállítása, profán románc, dob workshop, koncertek és sok más hökkenés.

Jegyek:
május 30.
10:00
május 31.
10:00
június 01.
10:00
június 02.
10:00
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala és klipje

Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala...

Az “A Death In The Family” című dal a zenekar közelgő albumára, az “Order In Decline”-ra fog felkerülni, mely idén július 19-én jelenik meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jótékonyság, világzene, fotóalbum, szülinap – így ünnepli a 10. évet a Kobuci

Azt már megtapasztaltuk, hogy idén MINDENKI ̶t̶á̶n̶c̶o̶l̶ ünnepel: 5-55-ig minden szám megtalálható a repertoárban, a Kobucival is elszaladt az idő: immáron 10 éve várják Óbuda egyetlen szabadtéri szórakozóhelyén a népeket.

Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt, több utat azonban már csütörtök estétől lezárnak, és a BKK egyes járatai is terelve közlekednek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Magnum Mysterium
Magnum Mysterium
Székesfehérvár 
Átok és Áldás
Átok és Áldás
Székesfehérvár 
BŐ SZEKUND
BŐ SZEKUND
Székesfehérvár 
Velencei Visszhang
Velencei Visszhang
Székesfehérvár 
MAGOR
MAGOR
Budapest