Budapest 2018. Sep. 07. (19:00)

BOROS MISI és mestere BOGÁNYI GERGELY - ARÉNA KONCERT


BOROS MISI és mestere BOGÁNYI GERGELY - ARÉNA KONCERT

New York, Tokió, Párizs és Milánó után a hazai arénában koncertezik Boros Misi. Az alig 15 éves Junior Príma-díja zongoraművész az elmúlt 5 évben 150 koncertet adott a világ számos táján. Stockholmtól Iszlámábádon át Pekingig mindenhol elvarázsolta már a közönséget. Kimagasló tehetségét, elbűvölő személyiségét olyan világ szinten is elismert művészek méltatták, mint Placido Domingo és Vásáry Tamás. A 2017-es évet a nagy sikerű Mester és tanítványa koncerttel zárta, ahol a mester nem más volt, mint a világszinten is elismert zongoraművész, Bogányi Gergely.

Bár 2016-ban már fellépett a Papp László Budapest Sportarénában a Virtuózok Gálakoncertjén, ezúttal önálló koncertre készül. Megszólalnak majd Misi kedvenc zeneszerzőinek darabjai, és jó néhány igazi, minden értelemben vett klasszikus is. Boros Misi egy nagyszabású koncert keretében megmutatja, milyen utat járt be az elmúlt években, amióta megnyerte a Virtuózok „kicsik” korcsoportját 2014-ben !
Olyan különlegességekkel és meglepetésekkel készül Misi, hogy minden zeneszerető számára felejthetetlen élmény marad.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek