Budapest 2021. Jun. 18. (20:00)

Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió


Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió

A “ Félig-egészen” a Branka Trio zenei projektje, melynek címe és gondolata Branka már-már szállóigévé vált mondatából származik: “Apukám szerb, anyukám magyar, ezért én félig szerb, félig magyar vagyok, de inkább úgy érzem, egészen szerb és egészen magyar.”

Újra élő koncert a Fonóban!

Branka Trio: Félig egészen 

vendég: Varga Veronika és Babcsán Bence

A “ Félig-egészen” a Branka Trio zenei projektje, melynek címe és gondolata Branka már-már szállóigévé vált mondatából származik: “Apukám szerb, anyukám magyar, ezért én félig szerb, félig magyar vagyok, de inkább úgy érzem, egészen szerb és egészen magyar.” E gondolatiságot követve a projekt célja, hogy hidat képezzen és megtalálja a vékony határmezsgyét a zenén keresztül olyan látszólag egymástól távol álló fogalmak, mint régi-új, hagyományos-modern, ismert-ismeretlen, fél-egész, egység-kettősség, vagy két különböző kultúra, két földrajzi pont között. Minden koncert más és más, hiszen a meghívott művészekkel új színek kerülnek bele a Trió hangzásvilágába, zenei gondolatiságába, valamint jelenlétükkel újabb perspektívák nyílnak a zenében.

Az első eseményen Varga Veronika és Babcsán Bence közreműködésével járjuk körbe a “félig-egészen” gondolatot, hiszen amellett, hogy mindketten a Babra zenekar tagjai, zenéjükben és életükben jelentős szerepet játszanak saját kultúrájuk és identitásuk mellett a szerb és balkáni valamint a görög kultúrához és népzenéhez való kötődéseik.

Közreműködik:

Básits Branka - ének

Wertetics Szlobodán - harmonika

György Mihály - gitár

Varga Veronika - ének, nagybőgő

Babcsán Bence - szaxofon, klarinét

Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek