Budapest 2019. Nov. 02. (20:00)

Bruce Dickinson | Budapest 2019


Bruce Dickinson | Budapest 2019

AZ IRON MAIDEN ÉNEKESÉNEK ONE-MAN SHOW-JA NOVEMBERBEN A BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN!

MIRE VALÓ EZ A GOMB?
EGY ESTE BRUCE DICKINSONNAL

A Live Nation bemutatja az IRON MAIDEN énekesének, BRUCE DICKINSONNAK különleges, egyszemélyes előadását Budapesten, 2019. november 2-án.

Bruce Dickinson a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb előadója. Amellett, hogy az elmúlt évtizedekben a heavy metal rajongói az Iron Maiden élén bemutatott extravagáns előadásairól ismerhették meg őt, Bruce Dickinson a színpadon kívül is rendkívüli életet élt és él.

2017-ben kiadott – Magyarországon tavaly megjelelent – Mire való ez a gomb? című, világszerte best-sellerré vált önéletrajzának megjelenése után Bruce Dickinson, könyvét promótálandó, elvállalt néhány felolvasóestet, mely eseményeken a közönség előzetesen feltett kérdéseit is megválaszolta. A Mire való ez a gomb? – egy este Bruce Dickinsonnal elnevezésű esemény azóta kész egyszemélyes műsorrá vált, ami inkább emlékeztet egy stand up komikus előadására, mint átlag felolvasóestre. A több mint két órás műsort Bruce mára a világ számos országában bemutatta, és one-man show-ját mind a közönség, mind a kritikusok kitörő lelkesedéssel fogadták – többek közt a világ legnagyobb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe-en is.

A műsor két részből áll: az elsőben Bruce humoros, olykor szatirikus hangvételben mesél hajmeresztő kalandokban sem szűkölködő életútjáról. A történeteket fotókkal is illusztrálja, és természetesen nem a könyvet “mondja fel”, azaz számos olyan sztori is előkerül, ami az önéletrajzába már nem fért bele, avagy egyenesen ki kellett hagyni, mert már túl rázós lett volna beletenni…
Az este második részében Bruce a közönség – általában vicces, kíváncsiskodó, őszintén érdeklődő vagy egészen agyament – kérdéseire válaszol, természetesen a rá jellemző módon: spontán, szellemesen és olyan szórakoztató módon, hogy azt még véletlenül sem lenne érdemes kihagyni.

Egy egészen különleges estének lehetnek tehát tanúi azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb ikonjának és legérdekfeszítőbb személyiségének egyszemélyes előadását – egy Iron Maiden koncerthez képest mindenképpen intim közegben. Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja különleges élményt fog nyújtani rajongóinak és pusztán csak tisztelőinek egyaránt.

...........................................
”Volt, hogy nevettünk, volt, hogy tapsviharban törtünk ki, és volt, hogy egy lusta őszi légy zümmögését is hallani lehetett, akkora csönd volt, mert Bruce Dickinson minden szaván csüngtünk. A történetmesélés mestere. Érthetően, lendületesen, szellemesen, sőt, helyenként fergetegesen adja elő a mondandóját.” – Heavymag, Sydney, Ausztrália

“A tehetséges Mr. Dickinson a tökéletes stand up komikus. Olyan, mintha egész életében mást sem csinált volna.” – Tages-Anzeiger, Svájc.

“Bruce bőven több mint két órán át adja elő lenyűgöző történeteit, lenyűgöző módon.” – Lords of Metal, Hollandia
“Hihetelen frontember, kiváló showman, és amit még nem tudtunk: fantasztikus előadóművész is; rendkívül szellemes!” – Red HardnHeavy, Spanyolország
...........................................

Az előadás angol nyelven zajlik!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek