Budapest 2018. Jul. 07. (19:00)

Budapest Pride Rainbow Party 2018 x Funhouse pres. Conchita Wurst


Budapest Pride Rainbow Party 2018 x Funhouse pres. Conchita Wurst

Vonulj át az év legnagyobb LMBTQ bulijára! Zárd a felvonulást egy felszabadult és megállíthatatlan tömeggel a Budapest Parkban.

A Budapest Pride Fesztivál csúcspontja a felvonulás és az esti Rainbow Party. Mi idén is a szabadságra hangolunk, mert rendületlenül hiszünk benne. Hiszünk abban, hogy együtt képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat.Tavaly sikerült kordonok nélkül, szabadabban felvonulni, idén bulizni is Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén fogunk!

Húsz éve csak titkos helyeken találkozhattunk egymással, bujkálnunk kellett, és még mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy jobb lenne, ha láthatatlanok lennénk. De nem hagyjuk magunkat, egyre több helyen és egyre hangosabban lépünk fel, hogy egyszer eljöjjön az idő, amikor minden nap, mindenhol, félelem nélkül önmagunk lehetünk.

Tíz nap helyett a fesztivál több, mint egy teljes hónapig tart majd, és nem csak Budapestet, hanem az egész országot szivárványba borítjuk, a helyi LMBTQ szervezetekkel összefogva. Koncertek, színházi fesztivál, kiállítások, workshopok, beszélgetések és rengeteg program vár majd szerte az országban.

Július 7-én velünk ünnepel majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, a 2016-os Europride nagykövete, a világhírű osztrák drag előadóművész, Conchita Wurst és zenekara!

További fellépők és meglepetések hamarosan!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek