Neoton 1000
Budapest 2019. nov. 08. (19:00)

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - MANUEL BARRUECO gitárestje


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - MANUEL BARRUECO gitárestje

Budapest International Guitar Festival A GRAMMY-díjas MANUEL BARRUECO gitárestje, (Kuba-USA) Jegyek elővételben: 2019. szeptember 30-ig

Manuel Barrueco (Kuba/USA) korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa. Páratlan előadóművészetét úgy jellemzik, mint nagyszerű hangszerjátékos, kiemelkedő és elegáns zenész, aki csábító hangzással és rendkívüli líraisággal játszik. Nemzetközi turnéi során játszott a világ legnevesebb koncerttermeiben (pl. bécsi Musikverein, amsterdami Concertgebouw, londoni Royal Albert Hall, Berlin Philharmonie, madridi Teatro Real, barcelonai Palau de la Musica). Ázsia számos részén is ismertségre tett szert: tucatnyi turnét adott már Japánban, többször fellépett Koreában, Taiwanban, Szingapúrban, Kínában és Hong Kongban is. Barrueco latin-amerikai turnéi során ellátogatott Mexikóba, Brazíliába, Kolumbiába, Costa Ricába, Panamába és Puerto Ricóba. Manuel Barrueco négy GRAMMY-díj jelöléssel büszkélkedhet. Manuel Barrueco 2011-ben elnyerte az Egyesült Államok Fontanals kiváló művészeti díját.

 

Manuel Barrueco (Cuba/USA) is internationally recognized as one of the most important guitarists of our time. His unique artistry has been continually described as that of a superb instrumentalist and a superior and elegant musician, possessing a seductive sound and uncommon lyrical gifts.

His international tours have taken him to some of the most important musical centers in the world. Highlights include the Musikverein in Vienna, Concertgebouw in Amsterdam, Royal Albert Hall in London, Philharmonie in Berlin, Teatro Real in Madrid, and Palau de la Musica in Barcelona. In Asia, he has completed a dozen tours of Japan and made repeated appearances in Korea, Taiwan, Singapore, China, and Hong Kong. Barrueco’s tours of Latin America have included performances in Mexico, Brazil, Colombia, Costa Rica, Panama, and Puerto Rico. Manuel Barrueco received four  Grammy nomination. Manuel Barrueco is the recipient of the United States Artist Fontanals Fellowship for Artistic Excellence.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Producereket keres az Ocho Macho

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!

Focimeccsre, strandra, cirkuszba lehet menni, koncertre még mindig nem

Először azt gondoltuk, a lényeg az, hogy az embereket szét lehessen ültetni, mint a renitenseket a suliban, de kilógott az uszoda meg a strand, nem beszélve a vidéken megtartható 200 mínuszos lagzikról. Szóval, nem értjük, de a téglában lehet a megoldás.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek