Budapest 2019. Aug. 02. (20:30)

Budavári Palotakoncertek 2019 - Budapesti Operettszínház: Operett Gála - Elemi szenvedélyek


Budavári Palotakoncertek 2019 - Budapesti Operettszínház: Operett Gála - Elemi szenvedélyek

Az exkluzív nyári szabadtéri színházi- és koncertélmény. Felejthetetlen hangulatú gálaműsor a Budapesti Operettszínház csodás hangjaival, remek zenekarával és a táncosaival, akik ezúttal a kiváló Fitos Dezső Társulattal kiegészülve teszik emlékezetessé ezt a csodás estét.

2019. augusztus 2-án és 3-án a Budai Vár Oroszlános udvarában ezúttal többek között Kálmán Imre,
Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Giuseppe Verdi, valamint Gaetano Donizetti legszebbmelódiái csendülnek fel az Elemi szenvedélyek című grandiózus műsorban.

Az idei gála különlegességeként, egyszerre elevenednek meg a színpadon a magyar operett tradicionális és modern elemei, a folklór és a klasszikus zene.
Ezúttal olyan kiváló szólisták elődásában élvezhetjük a műsort ebben a gyönyörű környezetben, mint FISCHL Mónika, BORDÁS Barbara, OSZVALD Marika, SZENDY Szilvi, DANCS Annamari, BONCSÉR Gergely, VADÁSZ Zsolt, Ninh Duc Hoang LONG, PELLER Károly, LAKI Péter, valamint a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny különdíjasai: Faragó Alexandra és Dénes Viktor.
A tökéletes hangzásról a Budapesti Operettszínház Zenekara gondoskodik, a színház főzeneigazgatója, Pfeiffer Gyula vezényletével. Közreműködik az Operettszínház balettkara, mely idén először kiegészül Fitos Dezső Társulatának kiváló táncosaival, így ötvözve a hagyományos néptánc elemeit a klasszikus operett tradíciójával. A produkciót magas színvonalú színpad-, hang-, fény-, és pirotechnika teszi még felejthetetlenebbé.

Az est rendezője: Bori Tamás.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek