Budapest 2020. febr. 29. (19:00)

Clue, Aenthropy, Nemesteakusztik ➽ Analog Music Café


Clue, Aenthropy, Nemesteakusztik ➽ Analog Music Café

A 2016-ban alakult NemesteAkusztik saját dalokat álmodott egy szál gitárra, basszusgitárra és három teljesen különböző énekhangra. Olyan előadók atmoszférájának megidézésével kísérleteznek, mint az Anathema vagy a Radiohead; saját írású magyar szövegeik személyes üzenetek Pilinszky vagy éppen Nagy László hagyományai nyomán.

Az Ænthropy 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy néhol dallamos, néhol súlyos zenét írjunk, a szokásos metal hangszerelést egy csellóval kiegészítve. Dalaink ritkán követik a megszokott dalstruktúrákat, sokkal inkább érzelmi/hangulati utazások egy adott gondolati ív mentén. Zenénket legtöbbször progresszívnek bélyegzik, mi magunk csak instrumentális metalnak mondjuk.

A CLUE 2012-ben alakult budapesti pszichedelikus grunge metal zenekar. zenéjükben ordas gitárriffek keverednek grunge-os énekdallamokkal és pszichedelikus elszállásokkal. Az alapvetően groove-os, dalcentrikus hangzás mellett az instrumentális zenei résuekben előszeretettel alkalmaznak progresszív zenei megoldásokat. Ha azt mondod rock, mi azt mondjuk grunge. Ha azt mondod metal, mi azt mondjuk doom. Ha azt mondod progresszív mi azt mondjuk pszichedelikus.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel egyeztetnek

A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel...

Itthon egy fokkal bizakodóbbak a szervezők a nyári szezonnal kapcsolatban, int külföldön, és legtöbben kivárnak vagy eltolják a dátumaikat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál hogy reagál a kialakult helyzetre.

Fish! Krisztián visszajelölte a metálosokat

Bár a válság miatt a koncertek teljesen leálltak, a zenekarok azért a háttérben szorgoskodnak, hogy ha egyszer végre sikerül személyesen is találkozniuk a közönségükkel, legyen némi újdonság is a repertoárban. Ezúttal a fővároshoz köthető NEW FRIEND REQUEST metál csapat dobott össze egy új dalt a Fish! zenekar frontemberével...

Egyre-másra dőlnek le a fesztiválok bástyái

Lassan már szemünk se rebben, ha elénk gördül a közösségi csatornákon egy-egy külföldi fesztivál törlésének hivatalos bejelentése. Ma három ilyen hírrel is jövünk, mi kérünk elnézést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek