Budapest 2020. febr. 29. (19:00)

Clue, Aenthropy, Nemesteakusztik ➽ Analog Music Café


Clue, Aenthropy, Nemesteakusztik ➽ Analog Music Café

A 2016-ban alakult NemesteAkusztik saját dalokat álmodott egy szál gitárra, basszusgitárra és három teljesen különböző énekhangra. Olyan előadók atmoszférájának megidézésével kísérleteznek, mint az Anathema vagy a Radiohead; saját írású magyar szövegeik személyes üzenetek Pilinszky vagy éppen Nagy László hagyományai nyomán.

Az Ænthropy 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy néhol dallamos, néhol súlyos zenét írjunk, a szokásos metal hangszerelést egy csellóval kiegészítve. Dalaink ritkán követik a megszokott dalstruktúrákat, sokkal inkább érzelmi/hangulati utazások egy adott gondolati ív mentén. Zenénket legtöbbször progresszívnek bélyegzik, mi magunk csak instrumentális metalnak mondjuk.

A CLUE 2012-ben alakult budapesti pszichedelikus grunge metal zenekar. zenéjükben ordas gitárriffek keverednek grunge-os énekdallamokkal és pszichedelikus elszállásokkal. Az alapvetően groove-os, dalcentrikus hangzás mellett az instrumentális zenei résuekben előszeretettel alkalmaznak progresszív zenei megoldásokat. Ha azt mondod rock, mi azt mondjuk grunge. Ha azt mondod metal, mi azt mondjuk doom. Ha azt mondod progresszív mi azt mondjuk pszichedelikus.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


87 ezren fesztiváloztak a Campuson

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

Virágokból zongorabillentyűzet – a kertészek így tisztelegnek Cziffra György emléke előtt

A FŐKERT tervezésében és kivitelezésében készült el – a Cziffra György-emlékév keretében – a művész tiszteletére az a különleges virágkompozíció, amely a Szent István Park központi részén a szökőkutaknál bárki számára szabadon megtekinthető, bejárható.

Kő feszt? Kőfeszt – a nyugalom fesztiválja

A Káli-medence tíz településén több mint kétszáz ingyenes programmal rendezik meg a Kőfesztet augusztus 4. és 8. között. Az ötnapos fesztivál középpontjában a népművészet és a néphagyományok állnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek