Budapest 2019. Feb. 21. (19:30)

CZF 2019 | Cziffra Fesztivál, Miklósa Erika, Lajkó Félix, és Balázs János estje


CZF 2019 | Cziffra Fesztivál, Miklósa Erika, Lajkó Félix, és Balázs János estje

2019. 02. 21. ZAK NAGYTEREM Miklósa Erika, Lajkó Félix és Balázs János estje Műsor: Donizetti, Verdi, Strauss, Piazzola áriák, Cziffra György átiratok és improvizációk.


Három hang(szer), három műfaj három virtuóza, három nagyon különböző egyéniség - ami összeköti őket, az az improvizációs képesség, és az új zenei területek iránti kíváncsiság. A világhírű szoprán, az öntörvényű hegedűs és az improvizációt újra a pódiumra emelő zongoraművész még soha nem állt össze egy teljes koncertre - most kiderül, mi történik, ha három külön-külön is robbanásveszélyes anyagot összeöntünk.

Miklósa Erikának és Balázs Jánosnak viszont nem ez az első közös zenei kirándulása, a 2018-as Cziffra Fesztivál egyik legsikeresebb koncertje éppen kettejük ZongOpera produkciója volt - aki azt szerette, most sem fog csalódni. Lajkó Félix és Balázs János pedig már régi, összeszokott párost alkotnak, számtalan közös zenei kalandozásuk már évekkel ezelőtt lemezzé érett, azóta pedig számtalan felejthetetlen koncerten is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor virtuózként mindketten saját hangszerük határait feszegetik.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek