Budapest 2018. Oct. 10. (20:00)

David Garrett and his Band


David Garrett and his Band

2018. október 10-én David Garrett, az „ördögi hegedűs” Budapesten!

2 évvel a nagysikerű "Explosive Live” turné elindulása után David Garrett Magyarországra érkezik és a Papp László Budapest Sportarénában ad fergeteges koncertet idén októberben!

David Garrett hírnevét a 2013-as nagysikerű „Paganini - Az Ördög hegedűse” című filmnek köszönheti, melynek nemcsak főszereplője, de társproducere és zeneszerzőtársával Franck van der Heijden együtt állították össze ennek a lenyűgöző filmnek a zenei anyagát is. 

David Garrett pályafutásáról itt olvashatsz részletesen.

Az „Explosive Live!”, 2016 novemberében indult, és minden bizonnyal felülmúlja az eddigieket: "Ez a turné olyan, amelyhez hasonlót még soha nem csináltam!" – nyilatkozta David.  A koncerten olyan nagysikerű rock slágerek hangzanak majd el, mint a „Purple Rain” vagy az “They Don’t Care About Us”, a pop zene kedvelőinek kedvéért felcsendül majd a többek között a „Viva la vida”. A klasszikus művek sem maradhatnak ki, mint Beethoven 5. szimfóniája, vagy Vivaldi Nyár című tétele, és természetesen David saját kompozíciói is helyet kapnak a műsorban, mint a “Furious” és az “Explosive”. 

A művészt a legjelentősebb politikusok, főméltóságok is elismerik: Őfelsége II. Erzsébet királynő maga választotta ki, hogy játsszon a gyémántjubileumi koncertjén, de előadott már Barack Obama egykori amerikai elnöknek, illetve Angela Merkel német kancellárnak is.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek