Budapest 2017. Apr. 27. (17:00)

Dirty Slippers - ingyenes szabadtéri nagykoncert Budapesten!


Dirty Slippers - ingyenes szabadtéri nagykoncert Budapesten!
SZABADTÉRI NAGYKONCERTRE KÉSZÜL BUDAPESTEN A DIRTY SLIPPERS!

Április 27-én kora este a Mikszáth Kálmán téren csapnak a húrok közé.
 
Még január végén indult a Dirty Slippers idei turnéja, s azóta is töretlenül koncerteznek országszerte. A február elején megjelent "Már nem" című videoklippel újra a képernyúkre kerülő fiatal zenekar nagyon nagy tervekkel vágott bele a 2017-es évbe. Új videoklipeket, nagyszabású turnét és új dalokat (majd jövőre nagylemezt) is ígértek a rajongóknak még év elején a srácok. 
 
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a budapesti koncertek is, több teltházas akusztikus koncertet tartottak még ősszel a fővárosban, így első ízben, április 27-én, 17:00 után egy patinás térre, egy igazi szabadtéri nagykoncertre "merészkedik" ki a zenekar. 
 
Erről a zenekar vezetője Lobó-Szalóky Lázár a következőket mondta:
 
- Régi nagy bakancslistás vágyunk egy budapesti igazi szabadtéri nagykoncert, boldog vagyok, hogy ez 27-én végre megvalósulhat. A Mikszáth-tér egy olyan patinás, egyetemi negyedben levő pezsgő helyszín, aminél azt hiszem keresve sem találhattunk volna jobbat. Az időpont is nagyon kedvező, hiszen csütörtökön  kora este (5 óra után) lesz, így a fiatalok mellett a családokat is várjuk a rendezvényre. Természetesen egy nagyon erős számlistával készülünk, így mindenkinek egy feledhetetlen estét szeretnénk nyújtani, hiszen ez lesz az első önálló szabadtéri nagykoncertünk a fővárosban. A szervezőkkel mindenkit maximálisan szeretnénk kiszolgálni, így aki bulizni, táncolni szeretne az a színpad előtt természetesen megteheti, aki viszont ülve szeretné nézni a bulit, a Zappa Caffe kiváló teraszáról egy remek ital társaságában élvezheti a koncertet. Az időjárás is az előrejelzés alapján tavaszi lesz, szóval ez sem lehet akadály. 
Nagyon készülünk már az estére, mérföldkő lesz ez nekünk, szeretnénk a maximumot kihozni a közönségből és magunkból is. Rengeteg nagy dobással és meglepetéssel készülünk még idén, minden információ megtalálható a www.dirtyslippers.hu oldalunkon! 
 
Tehát, április 27-én, csütörtökön 17:00 után a Dirty Slippers első budapesti szabadtéri nagykoncertjére várnak mindenkit a Mikszáth Kálmán térre. Mindenkinek ajánljuk aki már időben el akarja kezdeni a hétvégi bulit, remek tavaszi hangulatban egy pazar helyszínen! 

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek