Budapest 2018. Dec. 22. (20:00)

Egy fess pesti este – Kamarás Iván vacsoraszínházi estje


Egy fess pesti este – Kamarás Iván vacsoraszínházi estje

Képzeletbeli utazás a magyar filmtörténet legismertebb slágerein keresztül a színház és a zene különleges elegyet alkotó eszközeivel.

 

Az est közreműködője a Valami Swing formáció, akik igazi zenei csemegét kínálva, gypsy swing ritmusban rántják le a sok évtizedes pókhálót mindannyiunk kedvenc dalairól.

 

Kamarás Iván korosztályának egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb színésze. Hosszú évek egyeztetése után most végre az Orfeum színpadán! Az Egy fess pesti este nem egy hagyományos színész koncert-est. A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi, a Meseautótól, a Jamaicai trombitáson át, a Kicsit Szomorkás a hangulatomtól, a Villa Negráig. DE! A dalok a múltba repítenek ugyan, de abszolút mai hangzással. Kamarás pedig bátran cáfol rá a rossz szállóigékre: régen minden jobb volt, bezzeg a mi időnkben, hiszen, ma éljük a holnap tegnapját, hol vannak ma az igazi nagy egyéniségek, manapság már nincs ilyen tehetség, és így tovább… Az idő mindent megszépít? Legyen inkább a jelszó: NO-SZTALGIA. Dőlnek a tabuk, és a nézők is a nevetéstől, bátran vallja: nem minden jó, ami régi. A néző tulajdonképpen bepillanthat a piedesztálra emelt múlt kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával.


Nevetés, könny, sóhaj és egyebek: a vacsoraszínházi est minden túlzás nélkül: zseniális! Színház kedvelőknek, Budapest Bár és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.

 

Jegyárak 3 fogásos vacsorával:

  • Deluxe asztalhoz: 9 900 Ft
  • Prémium asztalhoz: 8 900 Ft
  • Standard asztalhoz: 7 900 Ft

                                                              

Foglalási információk: https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/egy-fess-pesti-este-kamaras-ivan-vacsoraszinhazi-musora/2018-12-22_2000/

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek