Eger 2020. dec. 01. (19:00)

EKMK- Dés László Koncert: Legyen úgy.


EKMK- Dés László Koncert: Legyen úgy.

Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, slágerek és jazz lemezek sora fűződik a nevéhez. Pár éve kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, 2018-ban jelent meg Az éjféli járat című első szólólemeze, amely átütő sikert aratott, néhány hónapon belül platinalemez lett.

2017 végén Nagy utazás címmel, 2019-ben pedig Mi vagyunk a Grund! címmel turnézott.

2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerek mellett vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a turné címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Kubinyi Júlia népdalénekes, a Fonó népzenei művészeti vezetője adventi énekeket tanít vasárnaponként videósorozatban, amelybe bárki...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset történt: rejtélyes körülmények közt agyonlőtték Lil Yase kaliforniai rappert.

Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól – a család kéri: ne tegyék

Frissítve! "A Benkő család kérését továbbítva arra kérjük az ismerősöket, rajongókat és tisztelőket, hogy ne jelenjenek meg Benkő Laci temetésén. A szabályok betartása mindnyájunkra vonatkozik. Későbbi időpontban, a járványhelyzettől függően szervezünk majd egy megemlékezést" – olvasható az Omega közösségi oldalán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek