Balatonlelle 2019. Aug. 18. (21:00)

Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco


Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco

Retro buli a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon! Koncertet ad az EMELET együttes és Dévényi Tibi bácsi pörgeti a lemezeket egy fergeteges Retro discoban.

08.18. (vasárnap) 21.00 óra - Emelet koncert, Dévényi Tibi bácsi Retro disco
Kapunyitás: 20 óra
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

EMELET
Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor gondolt egyet és létrehoztak egy új koncertzenekart, ΞMΞLΞT elnevezéssel, azzal a céllal, hogy a régi dalaik ne vesszenek el.
A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy kizárólag a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják a koncertekre ellátogató rajongók. Azonban nagyot tévednek azok, akik így gondolják. Az alapötletet Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló estjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken – az átdolgozott EE dalok mellett - helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a különbséggel, hogy nem akusztikus, hanem nagykoncertre kompatibilis hangszerelésben játsszák a dalokat.
Béla és Gábor, az ΞMΞLΞT-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, amelyek majd szintén bekerülnek a jövőbeni koncertek műsorába. Gábor továbbra is a zeneszerzésnek él, színházi darabokon munkálkodik. Ahogy az eddigi koncerteken, így most is nagyszerű zenészek csatlakoztak a hozzájuk, Hastó Zsolt és Kelemen Tamás személyében.
Az ΞMΞLΞT koncertjein, mai kornak megfelelő elektronikus hangzásba öltöztették a nyolcvanas évek zenéit úgy, hogy a karakterei a daloknak megmaradtak.
Ők, a XXI. századi retró megtestesítői!

Dévényi Tibor a 60-as években tűnt fel, a televízióban mint könnyűzenei riporter, az első magyar D.J.-ként a 70-es években lett ismert.
Legismertebb televíziós műsora a Három kívánság volt, mely lehetőséget teremtett kamaszkorú gyermekek hogy találkozhassanak kedvenceikkel, sportolókkal, előadóművészekkel.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek