Budapest 2019. Oct. 24. (20:00)

Eros Ramazzotti


Eros Ramazzotti

Az összekeverhetetlen hangú olasz énekes Eros Ramazotti 2019. október 24-én veszi be újra az Arénát Budapesten Vita Ce N'é elnevezésű világ körüli turnéja keretében.

Az olasz szupersztár nemcsak figyelmességből hangoztatja, hogy imádja Budapestet és a magyar közönséget, hanem be is bizonyítja: 2019-ben ugyanis negyedik élő koncertjére készül a Papp László Arénában!

A római születésű énekes, dalszövegíró ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: 2016-ban a Perfetto (Tökéletes) címet adta a 14. nagylemezének, amely egyben a budapesti állomást is magába foglaló turné elnevezése lett; ezúttal azonban ismét visszanyúl oda, ahol tökéletesen mozog, azaz az élethez!

Eros Ramazzotti azon kevés előadóművész közé tartozik, aki úgy tud az életről és a szerelemről énekelni, hogy egy pillanatig sem tűnik mesterkéltnek, giccsesnek. Itália egyik legismertebb embere azt vallja, hogy az a szeretet, a szerelem és az életigenlés mozgatja a világot, ezért senkit nem fog meglepetés érni, ha feltételezi, hogy az új dalai is erről szólnak majd és mindenkit lenyűgöz az egyedi előadásmódjával!

Eddig háromszor énekelt Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, majd 2016-ban, mindannyiszor a Papp László Budapest Sportarénában. Két évvel ezelőtt legutóbbi, Perfetto című lemezének dalait mutatta be, emellett legnagyobb slágereit is előadta.

Igaz, egy alkalommal ő is elkövette azt a hibát, hogy Budapest helyett Bukarestet köszöntötte az Arénában, de tekintettel nyugtatólag ható egyedi hangjára, ez a kis baki megbocsájtható véteknek számít.

Eros új albuma november 23-án kerül a boltokba, így biztos, hogy a koncerten a már megszokott gigaslágerek mellett helyet kapnak majd a vadi szerzemények is.

A turné Vita Ce N'é címen fut, ami a szervezők szerint egy, az életre vonatkozó szójáték. Eros hitvallása szerint ugyanis a szeretet, a szerelem és az életigenlés mozgatja a világot, így erről szólnak dalai is. 

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek