Neoton 1000
Budapest 2019. nov. 14. (20:00)

Euphoria Showcase - BUSH 2019


Euphoria Showcase - BUSH 2019

Négy zenekarral fordul örömközpontú, éteri-érzékeny tematikára a BUSH csütörtök, és péntek estéje. A szabad, napsütötte hullámhosszokra első nap a tallini Anna Kaneelina és a hazai Belau segítségével lehet felkapcsolódni, a showcase második felében pedig a romániai szcénát képviselve a grandiózous pop-rock Vama, és a bukaresti kortárs jazz körökből kiszökkenő A-C Leonte feszíti az ELLÁTÓház falait


November 14 / Csütörtök

20:20 Vama [RO]
21:20 Anna Kaneelina [EE]

November 15 / Péntek

20:20 A-C Leonte [RO]
21:20 Belau [HU]

Belau [HU]

A Belau üzenete egyszerű: próbáljunk meg kiszakadni a
hétköznapi nyüzsgésből és igyekezzünk megélni a pillanatot. Ennek megfelelően a cél, hogy a zene hatására belső utazásra induljon a hallgató, olyan reményteli és napsütötte helyekre, ahol ki tud kapcsolni és képes meglelni a harmóniát. A zenekar 2016-ban kezdte a koncertezést és két év alatt több, közel 200 koncertet adott 23 országban, olyan fesztiválokon, mint a Primavera, a Eurosonic, az SXSW, a Reeperbahn, a Sziget, vagy az Electric Castle.

Anna Kaneelina [EE]

Anna Kaneelina szoló projektje a saját, bensőséges történeteit dolgozza fel első albumában. Az Észt énekesnő sötét tájakat bejáró, éteri popzenéje PJ Harvey és és Anna Calvi hangzásával rezonál, miközben nyers-vad világokban utaztatja a hallgatót.

A-C Leonte [RO]

Játékosság, sodró improvizáció és kifejező, szabad költészet találkozása modern és nemzetközi kultúrákkal. A-C Leonte a bukaresti kortárs jazz és elektronikus zenei színtér feltörekvőjeként reflektál jazz, funk soul műfajokra karakteres hangzásvilágával.

Vama RO]

Pop, indie-rock, blues skálán a kozmikus vokóderektől az elektrósabb kémiai rekciókig. A Romániában tízezres közönségeket összekovácsoló zenekar koncertje biztosan megüti majd az ingerküszöböket.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Gitárost cserélt a Dorothy

Gitárost cserélt a Dorothy

A Dorothy és Blahó Brigi gitáros úgy döntöttek, hogy külön úton járnak tovább. Már megírtuk, hogy a hosszú kényszerpihenő más zenekaroknál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Vajon milyen zene illik a macaronhoz?

A Zeneakadémia bezárása – március 11. – óta, ahol egy különleges hangulatú koncerttel a zenekar oltotta le a villanyt, az első nagyzenekaros hangversenyét a Gerbeaud teraszán adja a Budapesti Vonósok/Budapest Strings kamarazenekar.

S akkor a cápa beúszik a Teleki térre...

Két kertmozi nyílik Budapesten a héten. A Teleki téri kertmozi péntektől, a Hunyadi téri szombattól várja a mozizni vágyókat ingyenes vetítésekkel; a színes műsorkínálatban drámák, vígjátékok, művész- és gyerekfilmek is szerepelnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek