Budapest 2021. okt. 21. (18:00)
Jegyvásárlás

Falusi Mariann: Mennyit ér egy nő?


Falusi Mariann: Mennyit ér egy nő?

Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Beyonce világhírű slágerei. Egyebek mellett Karády Katalin és  Cserháti Zsuzsa dalai a magyar kínálatból. FALUSI MARIANN NAGYSZERŰ TOLMÁCSOLÁSÁBAN OKTÓBER 21-ÉN A CSILI MŰVELŐDÉSI KÖZPONTBAN.

Részletek:

https://www.facebook.com/events/354469802893915/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Jegyvásárlás:

https://www.jegy.hu/program/falusi-mariann-mennyit-er-egy-no-126298

 

 

Jegyárak és információk

Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Cher nem hagyja magát

Cher nem hagyja magát

Cher pert indított Sonny Bono örökösei ellen a közös dalaik jogdíjai miatt, amiktől szerinte megpróbálják megfosztani őt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.

HVG: A Coldplay koncertjén a rajongók ugrálása termeli majd az áramot

Ha meg nem ugrálnak, az együttes szerint kialszanak a fények és a buli lényegében meghal – írja a lap sajtóértesülés alapján.
Új koncertek