Székesfehérvár 2019. dec. 08. (18:00)
Jegyvásárlás

Fehérvár Hangja 2019 / Döntő


Fehérvár Hangja 2019 / Döntő

Fehérvár Hangja: tehetségkutató fiataloknak A Fehérvár Hangja egy 2011-ben útjára indult zenei tehetségkutató, amely a legjobb Fejér megyei fiatal énekeseket igyekszik felkutatni, kétévente, így 2015-ben is. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Panorama Offices jóvoltából kísérőjével egy hétre Hollandiába utazhat.

A verseny célja a valódi tehetségek felkutatása, ezért nem csak a zenei előképzettséggel rendelkezők jelentkezését várták, hiszen rejtett kincsek bárhol lehetnek. A verseny során minden jelentkező hasznos kritikákkal, tanácsokkal gazdagodik, ezeket a későbbi tanulmányai, pályafutása kapcsán kamatoztathatja. A korábbi indulók közül többen is komoly sikereket értek el; saját zenekaraikkal váltak ismertté, országos tehetségkutatókban bizonyítottak, rendszeres fellépői a város és a megye rendezvényeinek, így hírét viszik magának a versenynek is.

A Fehérvár Hangja zsűrijébe elsősorban olyan szakembereket válogattak a szervezők, akik pedagógusként is dolgoznak a zenei szakmában, így a mindennapokban is közel állnak a fiatalokhoz. A zsűri elnöke Pély Barna, a United és B the First frontembere, a Kodolányi János Főiskola jazz-ének szakvezető tanára; további tagok: Kelemen Angelika jazz énekesnő, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola jazz-ének tanára, Váradi Eszter Sára színésznő, a Vörösmarty Színház művésze és Vörös Tamás jazz zenész, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola művészeti igazgatója.

A versenyre Fejér megyében élő, vagy itt tanuló, 14-29 éves fiatalok jelentkezhettek: több mint hetven énekes vág neki az idei megmérettetésnek, amely három fordulóból — válogató, elődöntő és döntő – áll. Októberben a Pelikán Kamaraszínházban még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek, pop, rock, jazz vagy musical stílusban. A novemberi második fordulóba már csak 24 versenyző mehet tovább, hogy az Alba Plaza színpadán, élő közönség előtt mutassa meg tehetségét. A Fehérvár Hangja döntőjét – a 12 legjobb énekes részvételével – december 11-én rendezik meg a Vörösmarty Színházban, látványos show keretében, sztárfellépőkkel.

További részletek és tudnivalók a www.fehervarhangja.hu honlapon és a www.facebook.com/fehervarhangja címen olvashatók.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Ez az első Puskás Stadionos koncertbejelentés: 26 év után Budapesten lép fel az Aerosmith

Ez az első Puskás Stadionos koncertbejelentés: 26 év...

A vadonatúj Puskás Aréna az Aerosmith-koncert helyszíne: Steven Tyler és csapata az 50. jubileum turnéja keretében 2020. július 24-én ad koncertet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Megvannak a rapverseny győztesei

Öt kategóriában kerültek ki győztesek az év rap versenyén, a rapID-n. A felhozatal versenyzői közül szakmai zsűri válogatta ki a befutókat, akik profi videóklippel indíthatják be a karrierjüket.

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével készítettek. A Közösségi média mindenkinek című...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek