Budapest 2020. aug. 28. (20:00)
Jegyvásárlás

Fellélegzés #18 – Népzene


Fellélegzés #18 – Népzene

Napjaink talán legsokoldalúbb énekese, a Liszt-díjas Szalóki Ági otthonosan mozog a jazz, a világzene és az autentikus népzene legkülönbözőbb válfajai között, inspirációs forrásai között pedig előkelő helyen szerepel a klasszikus zene, s különösen Bartók Béla művészete. Ezúttal népzenét hallhatunk tőle, mégpedig érzékeny válogatást olyan zenékből, amelyek a fesztivál megelőző, aznap délután hatkor tartandó koncertjének műsorán szereplő művekre reflektálnak. Szalóki Ági, aki maga is járt népzenei gyűjtőúton, lenyűgöző energiákat képes felszabadítani a színpadon, s miközben minden zenei gesztusa visszavezethető valamely eredeti népi adatközlő zenei megoldására, zenéje mégsem utánzás, hanem kreatív újraalkotás, ami a parasztzene a maga eredeti közegében mindig is volt.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, közönségünk biztonsága érdekében a koncertre szóló jegyek számát korlátoztuk, hogy az ülőhelyek között meglegyen a megfelelő távolság.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 000 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza:...

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek