Év koncertje - szavazás
Budapest 2019. nov. 27. (20:00)

Fool Moon in Style


Fool Moon in Style

A tizennyolc éves Fool Moon vokálegyüttes nemcsak életkorában, de zenéjében is nagykorúvá vált. Karrierjük során az a cappella, azaz a hangszeres kíséret nélküli zene műfajában számtalan stílusban kipróbálták magukat: a pop mellett nem áll messze tőlük a jazz, a népzene, a gospel és a rock'n'roll sem, diákoknak tartott előadásaikon pedig klasszikus darabok is elhangzanak.
Az elmúlt évek alatt hét nagylemezt adtak ki, és számos nemzetközi és hazai díjat, elismerést mondhatnak magukénak. Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop a cappella slágere, a Kettesben jó, amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági filmben hangzott el a hazai és külföldi mozikban. Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik hatására Magyarországon előtérbe került az a cappella zene, és több könnyűzenei a cappella együttes alakult.
Bár a tagok előszeretettel hallgatnak rockzenét, a műfajból eddig kevésbé válogattak, így a Müpa pódiumán ezt a „hiányosságot” szeretnék pótolni Luc Devens, a holland Rock4 rocktenorja és Molnár Tibor FMan, a The Shudras beatboxos-énekese segítségével. Hangszer tehát nincs, elképesztő énekhangok vannak - olyan csoda, amely nem három napig tart.

Fool Moon:

    Németh Miklós
    Mészáros Tamás
    Molnár Gábor
    Vavra Bence
    Wodala Barnabás

Vendégek:
Luc Devens - Rock4, Molnár Tibor FMaN

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a...

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.

Vége a dalnak – Ozzy lefújta észak-amerikai turnéját

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek