Izsák 2019. jan. 26. (19:00)

FRENK és Mongooz And The Magnet koncert a ZÖREY-ben


FRENK és Mongooz And The Magnet koncert a ZÖREY-ben
  1. 2019. január 26-án, szombaton 21 órától, az izsáki ZÖREY klubban közös koncertet ad FRENK zenekara és a Mongooz And The Magnet zenekar. Kapunyitás: 19:00

Belépő, elővételben a TIXA online jegyirodán keresztül 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft

FRENK - Torma Gábor - multiinstrumentalista zenész, a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja. A Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban, az éjszakai élet, és minden, ami vele jár, túlfűtött élethelyzetek fogalmazódnak meg benne. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak jellemzi. A 2017-ben újjá alakult zenekar tagja: Frenk – ének, gitár; Bátor Bence – dobok; Giret Gábor – basszusgitár; Vastag Gábor – gitár, vokál; Vízvárdi András – billentyűk.

 A MONGOOZ AND THE MAGNET Magyarország talán legmultikultibb zenekara négy éve alakult. A pécsi trió egy ír, egy norvég és egy magyar srác alkotja, orvosokból áll, akik az egyetem után hazánkban maradtak, hogy fő állású zenészekként folytassák életüket. A rhythm & blues és a blues rock határán egyensúlyozó, a műfajokat szétesős funkkal és érzelgős soullal árnyaló zenekar hamar belopta magát a magyar közönség szívébe. A zenekar tagjai: Magnus Måløy (norvég) – gitár, ének; Ian O’Sullivan (ír) – bassz, bögő és ének; Háló Gergő (magyar) – dobok.

További információ a Facebook-on

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala és klipje

Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala...

Az “A Death In The Family” című dal a zenekar közelgő albumára, az “Order In Decline”-ra fog felkerülni, mely idén július 19-én jelenik meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jótékonyság, világzene, fotóalbum, szülinap – így ünnepli a 10. évet a Kobuci

Azt már megtapasztaltuk, hogy idén MINDENKI ̶t̶á̶n̶c̶o̶l̶ ünnepel: 5-55-ig minden szám megtalálható a repertoárban, a Kobucival is elszaladt az idő: immáron 10 éve várják Óbuda egyetlen szabadtéri szórakozóhelyén a népeket.

Erre számítsatok a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt, több utat azonban már csütörtök estétől lezárnak, és a BKK egyes járatai is terelve közlekednek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Magnum Mysterium
Magnum Mysterium
Székesfehérvár 
Átok és Áldás
Átok és Áldás
Székesfehérvár 
BŐ SZEKUND
BŐ SZEKUND
Székesfehérvár 
Velencei Visszhang
Velencei Visszhang
Székesfehérvár 
MAGOR
MAGOR
Budapest