Izsák 2019. jan. 26. (19:00)

FRENK és Mongooz And The Magnet koncert a ZÖREY-ben


FRENK és Mongooz And The Magnet koncert a ZÖREY-ben
  1. 2019. január 26-án, szombaton 21 órától, az izsáki ZÖREY klubban közös koncertet ad FRENK zenekara és a Mongooz And The Magnet zenekar. Kapunyitás: 19:00

Belépő, elővételben a TIXA online jegyirodán keresztül 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft

FRENK - Torma Gábor - multiinstrumentalista zenész, a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja. A Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban, az éjszakai élet, és minden, ami vele jár, túlfűtött élethelyzetek fogalmazódnak meg benne. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak jellemzi. A 2017-ben újjá alakult zenekar tagja: Frenk – ének, gitár; Bátor Bence – dobok; Giret Gábor – basszusgitár; Vastag Gábor – gitár, vokál; Vízvárdi András – billentyűk.

 A MONGOOZ AND THE MAGNET Magyarország talán legmultikultibb zenekara négy éve alakult. A pécsi trió egy ír, egy norvég és egy magyar srác alkotja, orvosokból áll, akik az egyetem után hazánkban maradtak, hogy fő állású zenészekként folytassák életüket. A rhythm & blues és a blues rock határán egyensúlyozó, a műfajokat szétesős funkkal és érzelgős soullal árnyaló zenekar hamar belopta magát a magyar közönség szívébe. A zenekar tagjai: Magnus Måløy (norvég) – gitár, ének; Ian O’Sullivan (ír) – bassz, bögő és ének; Háló Gergő (magyar) – dobok.

További információ a Facebook-on

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek