Neoton 1000
Budapest 2020. febr. 27. (20:00)

GITÁRKLUB NAGY ÁDÁMMAL VOL.6


GITÁRKLUB NAGY ÁDÁMMAL VOL.6

HATODIK EPIZÓDJÁHOZ ÉRKEZIK A GITÁRKLUB NAGY ÁDÁMMAL
2020. február 27-én Gerendás Dani dobos lesz a vendége
a Béla Bárban megrendezésre kerülő klubkoncerten
Ádám ezekre a rendhagyó koncertekre a zenei élet egy-egy izgalmas szereplőjét látja vendégül, olyan kiváló muzsikusokat, akik ezen az estén az ismerttől kicsit eltérőbb oldalukat mutatják, ezáltal közvetlenebb, interaktívabb módon ismerhetjük meg őket.

A következő alkalommal vendége ismét egy figyelemreméltó zenésztárs: Gerendás Dani lesz, valamint hozzájuk csatlakozik Dani öccse, Ruben.

Gerendás Dani 3 évesen kezdett dobolni, már kisgyerekként számos fellépése volt édesapja mellett. 14 éves kora óta aktív részese a hazai zenei életnek, rengeteg sikeres produkcióban vett részt session zenészként vagy állandó zenekari tagként. A Margaret Island és a The Biebers dobosaként végig turnézta az országot az elmúlt években, jelenleg a Follow The Flow zenekarral dolgozik, mint dobos és zenei hangszerelő. Producerként és dalszerzőként is tevékenykedik, valamint dobos rendezvényeken tart előadásokat.
Nagy Ádámot legtöbben a Roy és Ádám Trió dalszerző-gitárosaként ismerik, de szerzőként is folyamatosan jelen van a hazai zenei életben és aktívan dolgozik különböző színpadi produkciókban, zenekarokban. Saját szólólemeze 2015-ben jelent meg Wörk Projekt címmel.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégére rakták át

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó...

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt

Ezt a hírt egyszer már közöltük – igaz, kérdőjellel – március 31-én, amikor a PICSA "elszólta magát", és feltöltötte a koncertjük eseményét az augusztusi dátummal.

Egy európai nagyfesztivállal megint kevesebb az idei nyár

Szomorú, de sajnos ma sem ússzuk meg fesztiváltörlés nélkül a napot. Ezúttal a dániai Roskilde volt kénytelen lehúzni a rolót, miután a kormány kész helyzet elé állította a szervezőket. Akárcsak a Nova Rock esetében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek