Debrecen 2019. dec. 09. (19:00)
Jegyvásárlás

Gospel karácsony - Dexter Walker & Zion Movement(Chicago, USA) - 30 énekessel


Gospel karácsony - Dexter Walker & Zion Movement(Chicago, USA) - 30 énekessel

Egy energikus és fegyelmezett vallási kórus lép fel ez alakalomból Egerben. Eltökélt szándékuk, hogy a kórus műfaját visszahozzák, felvonultatva egy széles skálájú Gospel repertoárt a régebbiektől egészen a legújabbakig.
A chicagoi Zion Movement az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb formáció az országban. A Chicago Music Awards díjátadón "legjobb új előadó" és "legjobb Gospel előadó" kategóriában is jelölést kaptak (2007-ben és 2008-ban). A Rhythm of Gospel Award gálán pedig "az év közösségi Gospel kórusa" és "év előadója" kategóriában kaptak jelölést (2009-ben és 2010-ben).
Az amerikai Szív Egyesület kórusversenyén elnyerték a legjobb kórusnak járó díjat (2010), a chicagoi Music Awards-on pedig "legjobb Gospel előadó" kategóriában nyertek (2011). A Zion Movement Min. Dexter Walker vezetésével egész biztosan egy nem megszokott Istentiszteletbe röpíti a nézőközönséget.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 5 900 Ft
II. Árkategória : 6 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Az összekeverhetetlen hangú olasz énekes Eros Ramazotti 2019. október 24-én veszi be újra az Arénát Budapesten Vita Ce N'é elnevezésű világ...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary

Anna and the Barbies, Jurij, Fekete Jenő, Várkonyi Csibészek – egy éven át tisztelegnek az élőzene előtt

Jazz, blues, rock, pop, zenés színházi est és sok más izgalmas zenei műfaj képviselteti magát az Akkordok Élőben – Az élőzene ünnepe, programsorozat keretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek