Budapest 2020. Feb. 25. (20:00)

Gospel koncert a Mátyás-templomban - Joan Faulkner és barátai a Csík Gusztáv Trióval


Gospel koncert a Mátyás-templomban -  Joan Faulkner és barátai a Csík Gusztáv Trióval

Ezen az estén Ön is részese lehet annak a rendhagyó gospel koncertnek, mely a keresztény kultúra fellegvárában, a Mátyás-templomban kerül megrendezésre. Két világ, két kultúra melynek közös pontja a zene, amit - az egyik fellépő művészt, Joan Faulknert idézve - „át kell engedni a lelkünkön”.

Gospel koncert a Mátyás-templomban

Ezen az estén Ön is részese lehet annak a rendhagyó gospel koncertnek, mely a keresztény kultúra fellegvárában, a Mátyás-templomban kerül megrendezésre. Két világ, két kultúra melynek közös pontja a zene, amit - az egyik fellépő művészt, Joan Faulknert idézve - „át kell engedni a lelkünkön”.

A 90 perces program első részében Alexis Rainbow jazz énekes és Dianna Rose White-Gould zongoravirtuóz duettjét hallhatják, mely lendületes indítása lesz az estnek.

A koncert a Sing’n Swing’n Sista’s formáció - Harriet Lewis, Joan Faulker és Joanne Bell – produkciójával folytatódik, akik gospelt énekelnek mély átéléssel, hatalmas hangi adottságokkal.

Őket a Csík Gusztáv Trió kíséri káprázatos játékával.  Csík Gusztáv az egyik legelismertebb zenész a hazai és európai jazzéletben, zenésztársai  Sangoma Everett és Markus Schieferdecker - az amerikai és az európai jazz kiemelkedő alakjai.

A koncert a Swing Jazz Kultúráért Alapítvány jóvoltából kerül megrendezésre. Az alapítvány szívügyének tekinti, hogy a hazai közönség számára is elérhető legyen a tradicionális swing jazz élmény. A „Zene szárnyain” rendezvénysorozat keretében az alapítvány több alkalommal szervezett már nagy sikerű gospel koncerteket különböző városok (Balassagyarmat, Vác, Veresegyház, Püspökladány, Bánk) templomaiban.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Jegyinformáció:
Exkluzív szektor: a jegyek az oltáron belüli ülőhelyekre szólnak. A jegy ára tartalmaz egy ajándék Gospel DVD-t is.
Classic szektor: a jegyek a templom középső részében található ülőhelyekre szólnak.
Standard szektor: a jegyek a templom hátsó részében található ülőhelyekre szólnak.
A jegyárak szektoronként változnak. A szektorokon belül érkezési sorrendben lehet az ülőhelyeket elfoglalni.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek