Budakalász 2019. okt. 25. (19:00)

greCSÓKOLlár - zene és próza találkozik Budakalászon


greCSÓKOLlár - zene és próza találkozik Budakalászon

greCSÓKOLlár Budakalászon

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval 

A Kistehén jelenséggel ismertté vált dalszerző, frontember és a József Attila-díjas költő, író közös estjén ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás kerül a terítékre. Mindez közös dalokban, új novellákban, dallamokban és beszélgetésekben. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák elevenednek meg a közönség füle hallatára. A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik.

Helyszín:

Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár
2011 Budakalász, Szentendrei út 9.

Belépődíj: 2.500 Ft

Fogyatékkal élőknek és kísérőjüknek ingyenes.

További programok és információk: http://www.koskarolymh.hu

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Már három hete kórházban van Lóri

Már három hete kórházban van Lóri

A P. Mobil "Aranylakodalom" turnéja nagyban pörög tovább, mindeközben Schuster Lóránt kórházban van, s onnan üzent annak, "akit érint".
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.

Ismered a dalt: Gábor Áron rézágyúja?

Szerintünk nincs olyan magyar földön, aki ne fújná, akár álmából is felébresztve, része a kollektív emlékezet hangtárának... Éppen ezért sokat nem is szoktunk gondolkodni rajta, csak énekeljük, húzzuk-nyújtjuk, de valójában fogalmunk sincs, ki az a Gábor Áron, s hogy volt-e neki valójában rézágyúja...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek