Budapest 2021. Feb. 03. (20:00)

HAUSER GALA CONCERT


HAUSER GALA CONCERT

HAUSER Budapestre érkezik! A koncert új dátuma 2021. február 3. a Budapest Arénában megnövelt kapacitással, nagy Aréna méretben, hogy a legújabb, eddig leglátványosabb showját elhozhassa a magyar közönségnek elsőként. Ez a show egyedi élmény lesz a vendégek számára, hiszen HAUSER egy hatalmas szimfonikus zenekarral lép színpadra egy egyedi show keretin belül, amelyből koncertfelvétel készül.

HAUSER Budapestre érkezik! A koncert új dátuma 2021. február 3. a Budapest Arénában megnövelt kapacitással, nagy Aréna méretben, hogy a legújabb, eddig leglátványosabb showját elhozhassa a magyar közönségnek elsőként. Ez a show egyedi élmény lesz a vendégek számára, hiszen HAUSER egy hatalmas szimfonikus zenekarral lép színpadra egy egyedi show keretin belül, amelyből koncertfelvétel készül. 



A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!

 

Amennyiben a koncert elhalasztásra kerül kormányrendelet és egyéb koronavírushoz köthető fennakadás miatt, nincs lehetőség a jegyek visszaváltására, a megvásárolt jegy automatikusan érvényes lesz az új időpontra. Amennyiben a koncertet nem lehet új időpontban megrendezni, az esetben a visszaváltás menetéről tájékoztatni fogjuk a jegyvásárlókat a hivatalos jegyértékesítő oldalon (www.koncertpromo.hu).

 


ENGLISH VERSION:

HAUSER is coming to Budapest! The rescheduled date of February 3rd and the increased capacity allows him to bring a brand new, spectacular show specially for the Hungarian audience. This will be a unique chance to experience HAUSER perform with a large orchestra and a spectacular production for a one-off filmed event.


The organizers of the concert doesn’t take any responsibility of the tickets which are not bought on official channels like viagogo.com or any other.

 

If the concert is postponed due to governmental decree or any coronavirus related issue, there is no option for refund, the purchased tickets are valid for the new date. If the concert is cancelled then we will inform the ticket buyers on the official ticketing page (www.koncertpromo.hu) about the method of refunds.


 

 

 IDŐPONTVÁLTOZÁS

(Scroll down for english)


Sajnálattal értesítjük tisztelt közönségünket, hogy a koronavírus helyzetre való tekintetettel a koncertszervezők és partnereik nehéz szívvel és hosszas egyeztetések után a HAUSER koncert elhalasztása mellett döntöttek, így a 2020. október 11-ére tervezett produkció 2021. február 3-án kerül bemutatásra. Szíves elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenségekért, de a nézők, a zenészek és a stáb biztonsága mindennél fontosabb

Azonban örömmel értesítünk minden rajongót, hogy a hatalmas érdeklődére való tekintettel lehetőségünk adódott a helyszín befogadó képességét megnövelni, így több néző lehet fül és szemtanúja a produkciónak. Kérjük olvassa át figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mert a bővítés a meglévő ülésrendet megváltoztatja.

Amennyiben Ön már rendelkezik jeggyel:

  • A küzdőtérre (001, 002, 003, 004, 005), illetve a 226-os és 326-os szektorba már megváltott jegyek helyett az eredeti jeggyel azonos árú és elhelyezkedésű cserejegyeket küldünk a jegyvásárlóknak a következő 7 munkanapon belül e-mailben.

Amennyiben nem megfelelő az új jegy, kérjük jelezze azt e-mailben legkésőbb 2020. szeptember 30-ig és a szabad helyek függvényében igyekszünk azonos árkategóriában, az újonnan kiválasztott szektorba helyet biztosítani. Az új szektor, ahová szeretnének jegyet, legyenek szívesek megemlíteni ebben az e-mailben.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.

  • A lelátóra megváltott jegyek továbbra is érvényesek, tehát a jegyek tulajdonosai nem fognak cserejegyet kapni, azaz a már meglévővel tudnak majd a koncerten résztvenni.

Amennyiben az új színpad elhelyezkedése miatt már nem megfelelő a meglévő jegye és cserejegyet szeretne igényelni, kérjük ezt e-mailben jelezze legkésőbb 2020. szeptember 30-ig. A cserejegy azonos árkategórába kell essen, a szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni a kéréseket. Kérjük nevezze meg az e-mailben, hogy melyik az újonnan kiválaszott szektor, ahonnan nézni szeretné az előadást.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.

  • Ha valamilyen oknál fogva nem akarja elfogadni a cserejegyet vagy nem tud részt venni az előadáson az új időpontban, kérjük jelezze azt a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen. Az e-mailhez kérjük csatolják az eredeti jegyet és a vásárlást igazoló bizonylatot, amennyiben a jegyvisszaváltás mellett döntöttek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen keresztül intézzük a jegyekkel kapcsolatos kérdéseket, kéréseket, jegyvisszaváltásokat.

Amennyiben Önnek az új időpont nem felel meg és jegyét szeretne visszaváltani, erre 2020. szeptember 1-től 2020. szeptember 30-ig van lehetősége, amelyet írásos formában kell kérvényeznie az eredeti jeggyel, illetve a vásárlást igazoló bizonylattal a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen.

A 2020. szeptember 30. után beérkezett igény esetén, nem áll módunkban a jegyár visszatérítése.

 

Az előadás bővítése nagyon sok adminisztrációval jár, de mindent megteszünk azért, hogy minden kérésnek 30 munkanapon belül eleget tegyünk. Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket.

A koronavírus miatt meghozott, a kormány által meghatározott minden előírásnak és rendelkezésnek eleget fogunk tenni a koncert alatt.

 

Dátum:

2021. február 3., 20:00

(Az új dátum esetén már teljes Aréna konfigurációban lesz a koncert megrendezve a hatalmas érdeklődésre való tekintettel.)

 

Helyszín:

Budapest Sportaréna

 

Jegyek kaphatók:

www.koncertpromo.hu

 

Kérjük tekintse meg az alábbi képet, amely segít az új szektorok kiválasztásában:

Jegyárak:

7.999 Ft

9.999 Ft

12.999 Ft

14.999 Ft

19.999 Ft

24.999 Ft

69.999* Ft

*VIP & Meet&Greet - A jegy tartalmazza a koncerte a legjobb jegyet, találkozási lehetőséget HAUSER-rel a rendezvényt megelőző vagy követő Meet&Greet eseményen, aláírt fotót HAUSER által és egy HAUSER nyakbaakasztós turné passt.

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!

 




ANNOUNCEMENT


With the current global situation with the Coronavirus and the impact that is having on all touring, we are sad to announce that by mutual decision with our partners, the planned HAUSER show in Budapest on Sunday 11th October must be postponed to Wednesday 3rd February 2021. We apologise for the inconvenience but the safety of fans, musicians, crew and HAUSER must come first.

All tickets for the new date will remain valid however, due to demand, on the new date we are able to increase the capacity of the venue. This means that existing ticket holders must be re-seated in order to reflect the new venue layout. Please read the below carefully for details.

Important notice for guests already having tickets for the show:

  • Tickets to the arena floor (001, 002, 003, 004, 005), to Sector 226 and 326 will be replaced by tickets with same price and similar location via email within 7 working days.

In case the replacement ticket is not accepted to exchange your ticket depending on availability. If you would like to exchange your replacement ticket then please send your request via mail. We will endeavor to replace tickets of a similar value in your preferred sector. Please send all requests by 30th September.

Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu

  • The tickets which are bought to the tribune are valid for the new date at the same seat position. These guests do not receive replacement tickets, they can visit the gala concert with the existing ticket.

In case the new position of your seat compared to the new stage is not accepted there is an opportunity to exchange them depending on the availability of seats. The newly requested ticket should be in the same price, this shall be claimed by mentioning the preferred sector no later than 30th September.

Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu

  • If you do not want to accept a replacement ticket or request a new ticket location or can no longer attend the show on the new date then please send your request to hauser@szovegszinhaz.hu with you original tickets and receipts for a refund.

Please note that we are only able to manage the ticket requests, issues and refunds via email at hauser@szovegszinhaz.hu

If the new show date isn't suitable and you would like to refund your ticket please send your request via e-mail to hauser@szovegszinhaz.hu between September 1st and September 30th

Please note, that we will not be able to fulfill any refund requests prior September 1st and after September 30th.

 

The extension of the show causes many extra administration duties to the organizers. Our customer service team is dedicated to process all requests within 30 working days. Thank you for your understaning and patience in advance.

Due to the Coronavirus all the local measures as per the government’s instructions will be taken place.



Please have a look at the photo which helps you to choose the new sector:

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek