Budapest 2019. Dec. 07. (19:30)

HAVASI Symphonic Aréna Show 2019


HAVASI Symphonic Aréna Show 2019

HAVASI Symphonic Aréna Show 2019

Jubileumi nagykoncert a HAVASI Symphonic elmúlt 10 évének legszebb pillanataival és rengeteg meglepetéssel. Sztárvendég Lisa Gerrard, a Gladiátor főcímdalának énekesnője, valamint Lebo M., Az oroszlánkirály hangja. Közreműködik az ExperiDance és a Budafoki Dohnányi Zenekar, vezényel: Pejtsik Péter. Hivatalos jegyek kizárólag az Eventim hálózatában kaphatóak 2019. február 14-ig -10% elővásárlási kedvezménnyel.

10 éves a HAVASI Symphonic

A modern klasszikus zeneszerző műveire épülő koncert-show 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő produkció azóta már 18 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, és külföldön is hatalmas sikert aratott. A közönség hosszú álló tapssal fogadta Bukarest, Isztambul, Bécs, Miami, Berlin, Krakkó és Gdansk arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a Londoni Barbican Center. HAVASI 2019-ben Franciaországban, Svájcban, Csehországban, Japánban, Svédországban és Norvégiában is debütál, és Magyarország első számú koncertshow-ja Londonban, az ikonikus Wembley Aréna színpadán is látható lesz.

Több mint 300 000 látogató

Az elmúlt tíz évben több mint háromszázezer jegy kelt el a koncertekre, és ezzel a HAVASI Symphonic minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciójává vált.

Jubileumi nagykoncert

A világturné 2019 decemberében is a Budapest Sportarénában zárul, amelyre ünnepi műsorral készülnek a művészek és a kreatív alkotócsapat. A jubileum kiemelkedő alkalmat jelent azok számára is, akik ebben az évben tapasztalják majd meg először a HAVASI Symphonic lélegzetelállító koncertélményét, és természetesen azok sem fognak csalódni, akik voltak már Havasi-koncerten és most a legszebb pillanatokat egy különleges hangulatú ünnepi koncerten szeretnék újra átélni, hiszen az alkotók ezúttal az elmúlt 18 Aréna-koncert legszebb, legemlékezetesebb pillanataiból állítanak össze válogatást.

A jubileumi koncertekre elfogadta a meghívást a Golden Globe-díjas Lisa Gerrard és a Grammy-díjas Lebo M. is, akik korábban Budapesten kívül New York-ban, Bécsben, Berlinben és Sydneyben is felejthetetlen pillanatokkal ajándékozták meg a Havasi zenéjét kedvelő közönséget.

Sztárvendég: Lisa Gerrard, a Gladiátor főcímdalának énekesnője

Az ausztrál éneke, zenész és zeneszerző a Dead Can Dance együttes tagjaként vált világsztárrá. Minden idők legsikeresebb filmzenéjéért, amelyen közösen dolgozott Hans Zimmerrel, Oscar-díjra jelölték és Golden Globe-díjat kapott. Jellegzetes, senkihez nem hasonlítható, fájdalmasan gyönyörű kontraalt hangja gyakran csendül fel a legnagyobb hollywoodi kasszasikerekben. A Gladiátor mellett saját szerzeményei hallhatók többek között a Baraka, a Szemtől szemben, a Mission Impossible II, A tűzben edzett férfi vagy A bennfentes című filmben is.

Lisa Gerrard nemcsak a Gladiátor főcímdalát, az Elysiumot énekli majd el a magyar közönségnek Budapesten, hanem HAVASI egyik legnépszerűbb zenei tételében, a Stormban is közreműködik a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekar kíséretében.

Sztárvendég: Lebo M., Az oroszlánkirály hangja

A koncertek nemzetközi sztárvendége lesz továbbá a Grammy-díjas producer, zeneszerző és énekes Lebo M., Az oroszlánkirály című rajzfilm zenéjének társszerzője és előadója. Lebo M. 9 éves kora óta zenél aktívan, és az elmúlt évtizedekben olyan zenei nagyságoknak volt az alkotótársa, mint Quincy Jones, Hans Zimmer, Sting és Elton John. A közreműködésével készült lemezekből több mint 20 millió példány kelt el, emellett 12 hollywoodi kasszasiker zenéjének elkészítésében vett részt.

A világsztár egyenesen Afrikából érkezik Budapestre, hogy ikonikus énekhangjával újra megidézze a minden idők egyik legsikeresebb animációs filmjévé vált Oroszlánkirály legendás zenei világát.

ExperiDance Produkció Román Sándor koreográfiájával

Az ExperiDance közreműködésének köszönhetően a tánc is szerves részét képezi majd a HAVASI Symphonic lélegzetelállító koncertélményének.

Családbarát előadás

2019-ben is lesz szombat délutáni családbarát előadás, amelyre 50% kedvezménnyel vásárolhatóak jegyek 18 éves korig. Már 3 éves kortól bátran ajánljuk, hiszen ez nagyszerű lehetőség a modern klasszikus zenével való megismerkedésre.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek