Budapest 2019. szept. 26. (19:00)
Jegyvásárlás

Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával


Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Várallyay Kinga zenei tanulmányait hét éves korában kezdte nagybátyja, Várallyay Róbert útmutatása alatt a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskolában. 2011-2015-ig a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt, ahol tanárai Kőrösiné Belák Erzsébet és Fejérvári Zoltán voltak. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Kemenes András végzős tanítványa.

Műsor:
Debussy: Images 1 kötet
Haydn: B-dúr szonáta Hob. XVI:41
Ligeti: Etüd 8 - Fém
Bartók : Improvizációk magyar parasztdalokra Op. 20
Schumann : g-moll szonáta Op. 22

A művésznő:

Számtalan hazai és nemzetközi verseny díjazottja, koncertezett már Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Hollandiában, Olaszországban és Svájcban is.

A 2018/19-es tanévben a Baseli Zeneművészeti Egyetemen is hallgatott órákat: Claudio Martinez Mehner és Anton Kernjak segítségével kamarazenében, Filippo Gambánál zongorművészetben mélyítette tudását.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 900 Ft
II. Árkategória : 1 800 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Az Oliver From Earth nem ismeretlen a nagyközönség előtt, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók elég sokat pörgetik. Ez volt a szám,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Babaútlevelet bocsájtott ki a Pannon Filharmonikusok zenekar

Meseszerű történetekkel csábítja a kicsiket a pécsi Kodály Központban hallható eseményekre a Pannon Filharmonikusok (PFZ) által kiadott "babaútlevél".

Elhunyt Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa

Larry Wallis, a Motörhead első gitárosa 70 éves korában halt meg – a körülményekről nem szól a zenekar hivatalos oldala és a külföldi zenei sajtó sem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek