Budapest 2019. szept. 26. (19:00)

Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával


Haydntől Ligetiig Várallyay Kingával

Várallyay Kinga zenei tanulmányait hét éves korában kezdte nagybátyja, Várallyay Róbert útmutatása alatt a gyöngyösi Pátzay János Zeneiskolában. 2011-2015-ig a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt, ahol tanárai Kőrösiné Belák Erzsébet és Fejérvári Zoltán voltak. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Kemenes András végzős tanítványa.

Műsor:
Debussy: Images 1 kötet
Haydn: B-dúr szonáta Hob. XVI:41
Ligeti: Etüd 8 - Fém
Bartók : Improvizációk magyar parasztdalokra Op. 20
Schumann : g-moll szonáta Op. 22

A művésznő:

Számtalan hazai és nemzetközi verseny díjazottja, koncertezett már Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Hollandiában, Olaszországban és Svájcban is.

A 2018/19-es tanévben a Baseli Zeneművészeti Egyetemen is hallgatott órákat: Claudio Martinez Mehner és Anton Kernjak segítségével kamarazenében, Filippo Gambánál zongorművészetben mélyítette tudását.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


DJ-k a közösségi média fogságában

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

2018-ban 48 ezer koncertet tartottak Magyarországon

A ProArt legfrissebb zeneipari jelentéséből kiderül, hogy 2018-ban összesen 48,2 ezer koncertet (élőzenés fellépést) tartottak Magyarországon, ezek túlnyomó többsége könnyűzenei esemény (45,2 ezer) volt.

ROCK ON: Öt zenekar indul közös országos turnéra 2020 elején

A 20 éves születésnapot ünneplő KALAPÁCS már a 2018-as "Örökfekete" utódján dolgozik, és a szintén készülő friss nagylemezét bemutató DALRIADA muzsikusaival fogtak össze a Rock On! Tour-A névre keresztelt közös országos turnén. Hozzájuk csatlakozik a jövőre új albumot tervező ALCOHOL, Schrott Péter (Zártosztály,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek